Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır aklıma gelmişken bende bir soru sorayım,
Akainu Ace i öldürürken magma ateşi yaktığı için mi ace yandı yoksa akaniu magma yumruğuna haki doladığı için mi ace i yakabildi..?
 
şimdi smoker sen bu soruya evet demişsin ama Zırh Hakisi zaten Meyve Gücünü etkilemiyormu ? meyve gücünü etkiliyorsa meyve gücü saldırılarına nasıl koyulurki ? böyle diyorum ama bi yandanda akainunu ace ye vurması var buna hakli dienler var yani magma yumruğuna haki doldurup aceye vurdu dienler. ee o zaman Kizaru neden Marcoya deniz taşı kelepçesi taktırdı ? hakili lazeri indirseydi yada vs lerinde haklili Ama no Murakumo ile dalsaydı ?

ara sıra aklıma geline soruyorum kendime meyve gücü ile alakalı saldırılara haki doldurulamaz, akainu olayı ise akainu meyve olarak ace nin antisiydi (aslında öle bişi olabilir çünkü hakide dokunduğun yer meyve gücü kullanamıyor ama akainu aceyi magam yumru ile delerken delinen yerin kenarları hala "acenin ateşi"nden yanıyordu, hatta akainu yumruğunu acenin içnden çıkardığında bile acenin göğsündeki deliğin kenarları hala "acenin ateşi"nden yanıyordu.) ama sonra düşünüyorum doldurulur akainu bu sayede aceye vurdu dicem ama aklıma sonra yine kizaru marco olayı geliyor. Bana Geliyorki E.Oda o ankk kafasına göre yapıyor, kafası esiyo marcoya lazer işletmio kafası esio aceye magma yumruk dokunduruo.

Sende düşüncelerini sölersen sevinirim Smoker.
Marco'nun gücünü biliyorsan, Kizaru'nun niye kelepçe takıp vurduğunuda anlarsın. Magu Magu no Mi, Mera Mera no Mi'nin üstün versiyonuydu, bu sayede vurunca işledi. Logia türleri içinde anti olayını görmüştük ilk Enel olayında, Ace olayın da da üstünlük ilişkisini görmüş olduk. Tabi Haki ile de vurmuş olabilir, ancak ;Akainu'nun söylediklerinden yola çıkarak böyle konuşuyorum. Meyve gücü ile Haki birlikte kullanılabilir, Luffy, Gear Second ile Pacifista'ya tek attı, iki yıl önce ise kastırdığı halde yenemiyordu.
 
Meyve gücü haki ile birlikte kullanılabiliyorsa neden Akainu Marco yu da yakmadı..? Marco yu yakmak için birçok fırsat geçmişti eline, Marco dakika başı göğüs-siper efektiyle önüne atlayıp duruyordu..
 
Meyve gücü haki ile birlikte kullanılabiliyorsa neden Akainu Marco yu da yakmadı..? Marco yu yakmak için birçok fırsat geçmişti eline, Marco dakika başı göğüs-siper efektiyle önüne atlayıp duruyordu..
Yaksa ne olacak? Marco yine iyileşecekti. Ayrıca Haki zırhına Marco'da sahip.
 
marco olayını sen diyince bi baktım. iyileşebilme özelliği varmış. orda tmm ama luffynin eline haki doldurması başka. o zaten eli. ama bi lazerin içine haki doldurmak farklı diye düşünüyorum. kizaru ışık hızı Tekme atsa, tekmesine haki koyar ve bu tekme meyve gücü halinde olur tmm ama lazer farklı bişi yani magellanın hydra'ya ve akainunu magmasına koyması gibi (magma yumrukta kendi eli ile alakası yok bildiğn magma sadece şeklini yumruk gibi yapıyor) olur. bence kizaru lazerine, akainu magmasına koyamaz. Ama No Murakumo ve aokijinin Kılıçları galiba o an ürettikleri birşey olduğu için kılıç gibi koylabilir. (birinin kılıcı belinden çekmesi gibi bu 2 si o anda 2 snde yoktan var ediyorlar kılıçlarını, yani o kılıcı yapıp başkasına verebilirler. (Mİ?) ) kısaca Ama No Murakumo ve buzlu kılıçta olbilir haki ama lazerde aokijinin soğuk ile yağtığı buzlarda veakainunun magmada olmaz diye düşünüyorum. sen nedersin smoker ?
Silah mermisine ya da yay okuna koyulabiliyorsa, lazere de, magmaya da koyulabilir.
 

real

Sence genel olarak baktığımızda Dünya Hükümeti iyi mi kötü mü?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık