Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime)

Aynı şey hunter içinde geçerli. Hunter'da 832 sayı çıkarması lazımdı . Yani adam 16 yılın 9 yılını yatmış. Sen ağlak komatsulu Toriko mangasında takıl kardeşim. (Toriko'yuda severim ama seninle böyle muhabbet etmek gerekiyor)
OP'un haftalık çıkmasına takılan sensin ben değilim. HxH'nin ara vermesini senin gibi kompleks yapmıyorum yani. O küçültücü tabir kullandığın Toriko bu iki seriden daha iyidir, anlayamamışsın derinliğini, gelmiş pişkin pişkin yorum yapmaya kalkıyorsun.
 
Toriko daha iyi değil sen sadece Toriko'yu daha çok seviyorsun ama arkadaşın yaptığı şey yanlış olum poh atmayın lan serilere üçüde çok güzel işte Toriko'da ki ekşın bu ikisinde yok mesela hepsi ayrı ayrı güzel benim için Op zirvedir başkası için HxH sallayın gitsin aşık atışması yapmaya gerek yok
 
Aynı şey hunter içinde geçerli. Hunter'da 832 sayı çıkarması lazımdı . Yani adam 16 yılın 9 yılını yatmış. Sen ağlak komatsulu Toriko mangasında takıl kardeşim. (Toriko'yuda severim ama seninle böyle muhabbet etmek gerekiyor)

Ağlak Komatsulu dediğin manganın iki mangadanda daha fazla vahşet içermeside ayrı bir şey.
 
Anime demek reklam demektir. HxH da iyi bir reklamci bulmus olay bu sadece. Kimse one piece i mangadan okumaya baslamadi. Kimse daha animeleri izlemeden manga nedir bilmiyordu. Ayrica soyle diyim kimseden kastim japonya disindan olan bizlerden bahsediyorum. Hunter seinen ile shounen arasindadir. Ama op cok cocuksulasti bir manga bana gore bir cocuk gibi olmalidir yani oda buyumeli oda ciddilesmelidir. Luffy ilk bolumden beri ayni yani hep ayni basit cizgide kaldi. Kurgu derinlesti ama karakterler derinlesemedi. insanlarin olmemesi konusuna hic girmiyorum. cok sacma kan yok arkadas koca ejderi kesiyor damla kan akmiyor.
OP'nin reklama zaten ihtiyacı yok satış rakamları belli. En başından beri belli olan karakterler en başında ne anlattıysa o bu saatten sonra ne karakter derinliği bekliyorsunuz. Anca mangayı en baştan yazarsa dediği yapar. Sonradanda bir şey çıkacağını sanmam çünkü böyle geldi böyle gider. İnsanları öldürmeme konusunda Oda'nın tutumu belli ölmelerinden çok hayallerinin yıkılması mevzusuna daha çok önem veriyor. Kan olmuş olmamış çokta önemli değil.
 
Ağlak Komatsulu dediğin manganın iki mangadanda daha fazla vahşet içermeside ayrı bir şey.
Vayşet içerse ne içermese ne. Vahşet istesem başka serilerde var. Op vahşet mangası değil.

@hdbfresh

Torikoyu ben okumadim ancak boyle tabirler forumdaki tartisma kalitesini dusuruyor. Kim ne okursa okusun. Ben Fairy tail okurum mesela zevk de alirim okudugumdan cogu insan kalitesiz der ama umrumda bile olmaz yani. Bence seviyeyi dusurmeye gerek yok.
Zaten bunu sana değil Reiper'e yazdım. Ayrıca kimin neyi okuduğu beni ilgilendirmezki burda bahsi geçen Op, Toriko ve Hunter mangaların hepsinide zevkle okurum. Sıkıntı olan nokta aynı kişilerin sürekli bilindik şeylerle eleştiri yaptığını zannetmesi. Yok o çok ağlamışta ondan sonraki gelen daha fazla zırlamışta bu nedir ya?
 
Toriko daha iyi değil sen sadece Toriko'yu daha çok seviyorsun ama arkadaşın yaptığı şey yanlış olum poh atmayın lan serilere üçüde çok güzel işte Toriko'da ki ekşın bu ikisinde yok mesela hepsi ayrı ayrı güzel benim için Op zirvedir başkası için HxH sallayın gitsin aşık atışması yapmaya gerek yok
Herkesin kendi kriterleri vardır, senin de var ki ona göre OP bana göre zirvedir diyorsun. Her serinin hikayesi, atmosferi, ayrı bir tadı vardır illa ki ama herkes istemeden de olsa derecelendirme yapar. Ben kendimce çizim, orjinallik ve gerçeklik diye 3 tane kriter koyup okuduğum mangayı ona göre değerlendiririm ve bana göre Toriko 10/8, HxH 10/7-8, OP 10/7'dir.
 
Satış rakamlarına bakarsak Justin Bieber'da çok iyi bir sanatçı olur.
Biber ve sanatçılık neyse bunu görmezden geleceğim. Ben dışarı çıkıyorum tartışma güzledi katılan arkadaşlara teşekkürler güzel vakit geçti. Kırıcı ifade kullandıysam özür dilerim :)
 
her serinin kendine has güzelligi var.herkesde bir tanesine daha fazla deger verebilir.

ben bilinen büyük mangaların hepsini okudum.kücüklerinde cogunu okudum.sıkılıp bıraktıgım cok oldu.

ama bazı seriler büyük olmanın ve popülaritelerinin hakkını belli yönlerde bana hep verdiler.

- bleachte inanılmaz vsler vardır.kubo sadece kas göz çizer belki, ama animede o vsleri görünce yıkılırsın.

- narutoda dramatize üst düzeydir.bir karakterin dövüş gücünü degil, ama ölümünü iyi resmeder kishi.hiruzenle baslayıp,jiraiya düşene kadar en az 3 kere gözlerim dolmustur.tabiki iyi müziklerde bunda etkili olmustur.

- hunter x hunterin animesini soluksuz izledim.çünkü hunter x hunterda hikaye gecişleri cok iyi.ve animenin kaliteside muazzam.ben mesela one piecein animesinden sogudum ama shingeki ve hunter izlerken keyifleniyorum.bölüm tırt olsa bile keyifleniyorum.

- one piecei,one piece yapan kurgusu ve derinligi,üstüne e.odanın karakter genişligidir.adam araklamıs diyoruz tamamda,yahu kac tane karakter var...haliyle birilerini araklıyacak.mashimada ordan burdan almıs.togashi direk celle, friazayı kombine yapıp yedirdi bize.ama önemli olan çizim degil.meruem bana cell ve frieza havasını verdi ama sonra öyle ölmedi.işte o zaman togashiye hayran kaldım.

e.odada eminemi direk enel olarak çizebilir,ama karakter bambaska olunca işler yürüyor.antik krallık,antik silahlar,büyük savas one piecein gercek hikayesine bakarsak,luffynin kklik hikayesi yüzüklerin efendisinin 3 ciltlik kitabı gibi :D

ama e.odada silmarillon olmasa bile en azından akallabeth ve güc yüzüklerine dairde var.yani 800 yıllık bir dönemi,bu günde iyi baglıyor.üstelik bir baska sahneyi yüzlerce bölüm sonrayada cok iyi baglıyor.

adam acıkca cok zeki... ve cok yaratıcı olmasa bile, kurguyla işleri kotarıyor.su an one piecee olan nefret 4 seyden ileri geliyor ;

1- animesi cok tırt.
2- e.oda arcları olabildigince uzatıyor.
3- e.oda cok ara veriyor.
4- bir sürü karakter ve yer çizimi direk alma.

ee berserkin aralarına bakarsak one piece için ara normal.

böyle tutan bir seriyi, bu kadar para kazandıran bir seyi, sen istemesen bile zorlan uzatırlar kardesim, bunu idrak edin.

cok ara vermesi saglıgından dolayı,yarın e.oda, martin gibi adamlar ölse... yerlerine yenisini koyamazsınız adamlar eşsizler.

son olarak karakter olayıda hemen hemen bir sürü seri, ordan burdan etkilenmeler üzerine kurulu,çünkü bu işe sevdalandıklarında, zaten baska seriler sayesinde bu olmus oluyor.

gon, gokunun tas-kagıt-makasını aynen kullanıyor.meruem cellin direk aynısı,tamah adasını gidin yugiohta görün...ama seri güzelmi ? güzel, bitti.

yani herkezin kendi fikridir ama hiç bir seri one piecein eline su dökemez.benim gözümde one piece tanrının bir hediyesidir.otur günlerini harca, ruhunun derinliklerine işlesin,manga olarak one piecei tartısmam.

ha anime derseniz anime dedigin code geass,hunter veya shingeki gibi olucakki izlerken keyif alalım.ben dram filmini bile 1080 p indiriyorum artık.hep toeinin sucu bunlar :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık