Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Kozuki Oden

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    235
Yapmaz.Tam olarak o yüzden daha güçlü zaten.9 kın canavarımsı adamlarla dolu.İmparator tayfasından farksızlar.Denjiro sağ kol Ashura ikinci komutan yada tersi şekilde sıralanma ihtimalleri var.Rayleigh bu adamları kendine hizmetkar edecek derecede güçlü değildir bence.Az biraz daha güçlü olmayla olmaz araya aşırı fark koyması lazım şu şekilde biat etmeleri için.Tıpkı yonko tayfaları gibi işte.Oden yakuza liderinin bildiği içten patlatma hakisini kullanıyordur daha ne bilsin b.haki için.
İçten patlamalı hakiyi Yakuza lideri de yapamıyor. Sadece Luffy ve Ray'de gördük. Yakuza liderinin yaptığı bir alt tekniği. İçten patlamalı hakiyi özel kişiler yapıyor galiba, geleceği görmek gibi.
 
Biri yaşlı haliyle amiralle vs. atıyor, diğeri yonkouyu kesip yamultuyor. Tabi 20 yıl önceki Kaido şu anki halinden daha güçsüz diyorlar.
%51 Kara Kral - %49 Oden
 
Hacılar Oden doğuştan canavar. Bigmomın veletliği ile kıyaslayın işte. İkisi de canavarmış veletken. Dayanıklılık konusunda Oden aç susuz kaç gün denizde sürüklendi. Kızgın yağda 1 saat kaldı gene de ölmedi. Adam en güçlü samuraydı. Herifin 9 takipçisi var en dandiklerinden kinemon bile 2 haki biliyor ateşi kesiyor. Ben Oden'in yaşarken kendinden daha güçlü bir kılıç ustasını kabul edebileceğini sanmıyorum. Roger ve WB nasıl yenişemedilerse Oden ve Ray de yenişemezler. Ama ben Odeni gene de çok az farklı da olsa Raydan güçlü görüyorum ve kendisini de zamanının en güçlü kılıç ustası olduğunu varsayıyorum. Ray ikinci güçlüdür. Elden ayaktan kendini çekince de ortam mihawk ve shankse kalmış. Mihawk da en güçlü ünvanını almıştır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık