Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 974 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kanjuro, Kaidoya özenmiş. Ne bu ölmek istiyorum fantazisi arkadaş... Çok ölmek istiyorsan Odenin önünde Tokiye saldıraydın birader.
 
Arc zaten yalanlar üstüne kurulu düzeni yıkmak üzerine bir temayla işleniyor gibi. Bu kadar katakulle beklenir. Tabi oda feyk atmasa olmaz:flaugh:. Aynısı dressrosa'da vardı.

Dezavantaj çok fazla üstüne momo kaçırıldı sanırsam. Neko,jimbe,denjiro katılacak ama yeterli gelirmi bakıcaz. 4000 kişi nerede onu da bilmiyoruz.

Sayı dezavantajını muhtemelen power ile kapatıcak oda ama sürpriz birileri dahil olur mu bilmem.
Bu arcta 2 imparator inecekse vsler 3 vs 1 tarzı olur bence. Kaido tarafı kesinleşti gibi. Big Mom'u tutacak ya da indirecek grup kim olacak o çok önemli. Orda da şuan bulunanlar içinde Zoro, Ashura ve Denjiro 3lüsü çok gözüme çarpıyor. Jack'i kedi köpek alır. Dinazor Quini Sanji ve X Drake alır. King ortada kalıyor. Onu da geri kalan kınlar alır olur biter. Destek gelirse yani Big Mom'u tutabilecek birisi ya da birileri işler değiştir zaten. Ya da Big Mom kaybolursa Zorolar Kinge girer.
 
Bu Kanjuroyu bu bölümle birlikte Narutodaki ruhsuz, anası babası ölmüş, çizim teknikleri olan Naruto'nun ekibe katılan solgun çocuğa benzettim. Tabii sonu inşallah onun gibi olmaz da ölür bu kansız. Bu arc kesinle ölmesini istediğim 3 kişi var. Apoo, Orochi ve Kanjuro. Big Mom ve Kaido neden ölmesin diyecekseniz bu ikisi son savaşta güçlü müttefik olacak diye düşünüyorum.
Hangi çocuk ya Sai mi? Nasıl benzettin ya çocukluğu felan mı çizilmiş :D
 
Kanjuro hiyori-nin yaşadığını orochi-ye bildirdiyse orochi kyoshiro-nun kendisine ihanet eden biri olduğunu anlamayacak mı çok fena şeyler dönüyor
Orochi kyoshiro-nun ihanet edeceğini biliyor kaido-dan yardım istese bundan kyoshiro-nun haberi olabilir ve kaido gelene kadar orochi-yi öldürebilir bundan korkan orochi kyohiro-yu başkentte bırakıp kaido-nun arkasına saklanmaya gidiyor orochi çok özel bir karaktere dönüşüyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık