Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 974 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abisi olması sadece yaptığı fedakarlığı büyütür Rosinantenin. Üstelik bir insan ancak bu şekilde bir örgüte sızıp dikkat çekmeyeceği için bilhassa yakınlarından biri olması daha da önemli bir şey. Kaldı ki Dof kendisi için ölsün istiyor Rosi için yav, gençlik ameliyatı istiyor herif.
Değil abisi, kardeşi bir insanın öz evladı katilin, caninin, teröristin tekiyse onu durdurması cezasını çekmesini sağlaması doğru olan şeydir. Biri bu haldeki bir yakınını adalet yerini bulsun diye durduruyorsa bu onurlu bir davranıştır. Dof ölseydi de hakettiğini bulmuş olacaktı.
Dofa göre de babası ölmeyi hakediyordu ve hakettiğini buldu. Düşünce yapısın farklılığından. ikimizde zıt kutuplardayız. Bana göre yaptığı casusluk, hainlik... Eğer Dofun yanından ayrılıp tam anlamıyla denizcilere geçse ve Dofu öyle çökertmeye çalışsaydı dediğine katılabilirdim. Bugün Garpa hain diyenler var niye Ace i korumadın diye yahu? :( Hep kişisel görüşler... Bölüm konusundan bu kadar koptuğumuz yeter sanırım?
 
Bu sahneyle nasıl bağdaştırabiliyorsun sırf çizilmiş olmaları yetmez nasıl çizildikleri önemli.Burada ikisi tartışıyor adam da arada kalıyor yada ayırmak istiyor.Sanji’nin böyle benzer sahnesi var jinbe mevzusunda.Bu sahnelerle geliyoruz Kaido geliyoruz yeni dünya pozları tamamen alakasız.
Yukarı da direk poz halinde var bu sefer Ceaser ortada ama tartışma da yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık