Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 974 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

mid-term bitti , heyecanla actim spoiler kismini. Su an tuylerim diken diken oldu
 
Dokuz Kın'ın suratları tam onun dediği gibi çıktı, ama sahne olarak söylemiş. Dediğim gibi yanlış ya da eksik çeviri olabilir.
Bir açıdan böyle olması daha iyi. Bence bu bölüm muhteşem farklılıklar olunca tadı daha iyi çıkar.


Başkaları ile beyin fırtınası yapmadan mangayı okuyan birisi eminim bu bölümden çok zevk alacaktır.
 
Eğer Rosi x bir korsan tayfasına sızıp bu yaptıklarını yapsa o zaman alkışlarsın. Ama senin bunları yaptığın kişi abin. Law, Rosiyi bıcakladığında Dofa söyleyemedi bile Lawu öldürmesin diye. Böyle seviyor Rosiyi bi zarar getiren olursa gebertecek. Hiç abilik yapmaz seni umursamaz yine bir nebze anlarsın... Benim bakış açıma göre yanlış Rosinin yaptığı. Ve yineliyorum Rosinin yüzüne Dof ölebilirdi. "Abi" olduğu noktayı kaçırmayın...
Abisi olması sadece yaptığı fedakarlığı büyütür Rosinantenin. Üstelik bir insan ancak bu şekilde bir örgüte sızıp dikkat çekmeyeceği için bilhassa yakınlarından biri olması daha da önemli bir şey. Kaldı ki Dof kendisi için ölsün istiyor Rosi için yav, gençlik ameliyatı istiyor herif.
Değil abisi, kardeşi bir insanın öz evladı katilin, caninin, teröristin tekiyse onu durdurması cezasını çekmesini sağlaması doğru olan şeydir. Biri bu haldeki bir yakınını adalet yerini bulsun diye durduruyorsa bu onurlu bir davranıştır. Dof ölseydi de hakettiğini bulmuş olacaktı.
 
Oda yalnız shabondyden beri üçlünün altyapısını yapmış.3 novayı orada yanyana çizmişti demek bu günler içinmiş.Şu an ortaya Luffy’i almış.Demek 2 yıl evvel Kid en güçlüleriydi bunu çıkarıyorum buradan rastgele konumlandırmaz. :)
 
9 kından hain çıkmasına hiç mi hiç şaşırmadım. Hep diyordum, öylesi daha vurucu olacak diye. Sadece keşke keşke keşke Shinobu olaymış. Ondan yana biraz üzülmüş olabilirim. :artiz::artiz:

Momo yine yakalanmış. Bu sefer ölse bari. Ama yok, kesin ölmez. :gamyon:
 
Wano sonuna kadar, Zoro herhangi bir imparatora karşı ciddi bir dövüşe girmezse, seriyi bırakacağım. En iyi ihtimalle uzun bir ara veririm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık