Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ashura> jack bu kesin bir şey. Adam 9 kının en güçlüsü, Oden bile adama canavar diyor bir siz anlamıyorsunuz.
Böyle bir bilgi yok. Kinemon Ashura, Denjiro ve Kawamatsuyu denk tutuyordu. Bence 9 u da birbirine denktir. İnu da basbayağı kapışıyordu Ashura ile.

Buna onurlu bir şekilde ölmek deniyor. Senin avatarındaki şahıs anlamaz. Yalniz benim anlamadığım, nasıl şu fb'yi okuyan biri oden'den nefret edebilir ya. Adamın tek suçu azıcık saf olması
Ne yaptığını umursamayan, toplumun tepkisini dikkate almayan, kafa nereye Oden oraya mottosuyla yaşayan bir adamın onurlu yaşadığından söz edilemez. Oden, hatalarının ve tercihlerinin bedelini ödeyen biri. Bunun saflıkla alakası yok. Oden saf biri değil zira, gayet kafası çalışan bir adam.

Luffy daha doğrudan bir adam. Luffy Kaido'yu görür görmez saldırıyor ve dediği laf şu eğer Kaido'yu indirirsem bunların hiçbirine gerek kalmayacak doğru da diyor. Oden de direk böyle düşünse idi şimdi Luffy'i misafirperverlikle karşılayan bir Wano olurdu.
Geçen bölümü yeni okudum. Oden zaten Orochiye giderken Kaidoyla 1 vs 1 kapışmış, yenebilse orda yener işi bitirirdi zaten. Oden gibi zeki bir adam, Luffy gibi bir aklıevvelin düşündüğünü düşünemiyor mu yani :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık