Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiple ilgisi yok, alakasız bir durum var ortada. Denjiro efendisinin kızının bir kurtizan olmasına izin vermezdi en basitinden, yahut fırsatı varken Orochi'yi ortadan kaldırırdı.
Orochiyi indirmek ana mesele değil ki, Kaido tüm mesele, bunu bildiği için indirmiyordur. Odenin dediği gibi 20 yılı bekliyordur.
 
Klasik 47 Ronin hikayesi hikayenin içlerine yerleşmiş durumda. Mesela flashbackteki Oden'in benden boşanacak mısın sorusu bazıları için alakasız gibi durmuş olabilir ama büyük ihtimalle 47 roninin başı olan Oishinin ayyaş, işe yaramaz duruma düşmesi ile eşinden boşanması durumuna gönderme. Denjiro'nun hem efendisinin intikamını almak hem de onun Wano'yu açın son emrini yerine getirmek için 20 yıl boyunca Kaidou ve Orochi'nin kuyusunu kazması ve diğer kınların geleceği günü beklemesi onun hesapçı ve kurnaz kişiliğine de uyuyor. Denklemde bir de hain var. Eğer hain cidden varsa Denjiro'nun hem Orochi'yi hem de haini dumur etmek için son anı beklemesi de mantıklı olur. Yani Kyoshiro Denjiro çıkarsa "Oda neden öyle yaptın, çok klişe, biliyorduk kardeş kandıramadın bu sefer " falan demem yani.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık