Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açık bulmadı Oden.Karşı karşıyayken salatalık gibi kesiyor ejder formunu.Arkası dönükken açık bulup kafaya indiren Kaido . Oden o açığı bulsa indirirdi zaten ama senaryo gereği Kaido yenilmeyecek tabii ülkeye çöreklenip bizimkilere meze olacak.
Kaido'nun ejder halinde olması bile Oden seviyesi bir adam için fazlasıyla açık yalnız.Aynı ejder formunun ağzına Luffy de vurdu.Tam zoan hali en zayıf hali adamın işte.Ki fbde bile Oden'e karşı hibrit açmamış görünene göre.
 
Bence Oden Kaido'ya güçlensen iyi olur anlamında diyor onu. Artık o belirli kişi diye öğrendiği kişinin gücü nasıl anlatıldı ise kendisine.:D

Bu arc Luffy hem Big Mom'ı hem Kaido'yu indirir.:utaniyorum:
 
Adam değilsin demiş işte xD

Oden'i Kaido ile baş başa bıraksalar kertenkele çorbası ile açardık öğünü Oden ile değil xD
Bizimkilere miras kalması gerekiyordu maalesef. :oops: Neyse, gücünü yeterince gösterdi. Şu kaynama sahnelerinde bile insanüstü bir gücü olduğunu belli etti. Doğduğunda ebesini uçuruyordu, ölürken ise kaynayan yağda 9 tane tosun gibi adamı taşıyor. Hem de 1 saat boyunca.:alkis: Koy şu adamı amiral diye, kimse laf etmez.
 
Benim görmediğim bi spoiler mi var? Ne sırtı ne gücü? :(
Edit: Şuanlık çeviriye çok güvenmemek lazım bu arada. :(
Orochi, "I just changed my mind a minute ago. It will be changed to a shooting execution. And this applies to his whole family."
Oden throws out the nine scabbards with all his might. He wants them to escape and do not turn back, help him realize his dream of opening up the country.
Kaido, "No matter what, your body has been dead. For the last compassion, I will be the one who execute you."
 
Bu durumda, hasır şapka filosu, beyazsakal korsanları, denizciler, moria ve zombi ordusu, eski Shichibukailer ve belki Gorosei de dahil herkes buraya akacak.
Moria o zamana mort olur bence sorun denizcilerle Gorosei aynı andamı saldırır ve eğer böyle olursa hasırlar amirallerlemi yoksa Goroseiylemi kapışır. Bence Karasakal Amiralleri dövsünde Hasırlarla kapışırken bir ağırlığı olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık