Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz fazla tosun ama iyi adam. :D

Zaten WB korsanları da yavaştan emekli oluyorlar. Bu arkadaşı göremedik ama Marco'nun yanında. Tayfa Teach savaşından sonra tamamen dağıldı mı acaba?

Teach bu arkadaşların meyvelere nasıl çökmedi hayret.
Marco'nun meyveyi alamamış en çok ona şaşırdım. Logialardan bile ender bulunan bir şey Marco'nun meyve nası kaçırmış bunu hayret.
 
Bakıyorum da köteği yiyince iyi adam demeye başlamışsın bir el öpmeler falan hayırdır noluyor ? :D
Ne köteği la arkadan gelip vurmayla olmuyor o işler...

Croc'a vurduğundan daha azını vurup Amiral yatırdı adam o meyve ve fiziksel güce normal. Croc yakalasa aynı Kuzan gibi götürürdü bu arkadaşı. Zaten tam saldırıyordu da bazı hadsizler araya girdi... :artiz:

İyi adam ama arkadan saldırmasa... :D

Şaka bir yana ters bir sözü lafı olmadı tayfada ki kişilere. WB korsanları diğer tayfalara göre daha insancıl...

Marco'nun meyveyi alamamış en çok ona şaşırdım. Logialardan bile ender bulunan bir şey Marco'nun meyve nası kaçırmış bunu hayret.
Marco'nun meyvenin de tek özelliği var ama çok iyi olarak...

Yani mesela Devon'un meyve daha iyi Anka'dan bana göre. Daha iyi meyveler toplamışlardır Jozu araya kaynamasa iyidir...
 
Adama karısı bu kadar trip atmadı ama ya ahaha :D

E ne desem bi kılıf uydurmuşsun. Hırsızın hiç mi suçu yok derler ya, o hesaba geliyor seninle bu konuyu tartışmak. Ortada klon ve bariyer meyveli Orochi var. Dışarıdan gelen Kaido var. Vasıfsız daimyolar var. Tüm suç Oden'in aynen.
:hhh:
Aynen öyle oldu. Ama açlıktan çocuğunu kesmeye yeltenen insanları gördük be hocam. Nabayım, kanıma dokunuyor. :üzgünüm:

Ama yazdıklarına kılıf bulmadım bak. O konuda anlaşalım. Hırsızın tabiki suçu var da onu zaten tartışmaya gerek yok. Onun defterini dürecekler zaten. Ama onlara bu imkanı veren adamla ilgili övgü görünce hoş da olmuyor hani.
Ülkeye hiçbir şey olmamış olsa bile bu Oden'in ülkesini satıp, çekip gittiği gerçeğini değiştirmeyecek üstelik.

Dünyayı görmese güçlenemezdi Kaido'nun sopasının bu sefer yarısı boşa giderdi diyorum, Oden gitmese Kaido nasıl gelsin diyorsun. Kaido eski Kozuki liderlerinin karakterini bile bilen biri. Wano ile ilgili bir geçmişi var muhtemelen, öylesine haritadan Wano'yu beğenip gelmemiş. Gecko bile gelip Wano'yu basabiliyor. Kaido da Orochi olmasa ona göre bi plan yapar basardı. Beyazbıyık ve Roger ile tanışıp en elit düşmanlarla karşılaşmamış bir Oden de avucunu yalardı o Kaido'nun karşısında.

Tekrar söylüyorum. Bu Poneglyphleri Kozuki ailesi yazmış zamanında. Bu gizemin çözülmesine rol alması gereken kişi de bir Kozuki haliyle. Senin dediğin gibi coğrafya kaderdir kafasıyla yaşayıp Wano'dan dışarıya adımını atmasa Laugh Tale'e de asla ulaşılamayacaktı. Erteleme şansı da yoktu çünkü Roger'ın günleri sayılıydı. Oden geri döndüğünde Kuri de yerinde duruyordu ailesi de. Kaido ile Orochi'nin yalanı olmasa Kaido'yu da bitirecekti zaten, bunu Kaido kendi ağzıyla itiraf ediyor. Oden kalsa işlerin daha iyi olacağını garanti edemezsin.

Momonosuke'nin hayat şartları tamamen farklı. Ortada bi ülke yok, anne baba katledilmiş. Normal bir çocukluk istese de yaşayamazdı zaten. Elma ile armutu karşılaştırmışsın. Kaido Oden'e "Ülkeni bırakıp gitmeseydin böyle olmazdı" demedi. Yumuşak kalpli biri olduğu için kaybettiğini söyledi. Gitse de gitmese de bu yanı her zaman zayıf noktası olacaktı zaten.
Momonosuke'nin hayat şartlarının böyle olması Oden'in suçu işte,sorun orada. Oden 8 yaşındayken o genelev senin bu kumarhane benim diye gezip prensliğin nimetlerinden faydalanırken ülkeyi bırakıp kaçma derdinde. Momonosuke bu şartlar altında bile ülkesini bırakıp kaçmayı aklından bile geçirmeden Kaido'yu karşısına alma derdinde.
İki kişi arasındaki fark bu işte. O yüzden Oden'e o kadar kızıyorum.

Coğrafya evet kaderdir. Malesef. Bu senin özgürlüğünü kısıtlasa da, hayallerini baltalasa da öyle. Al bak karşı çıkınca, umursamayınca, kaçınca ne oldu.

Fıkrayı gördü de ne oldu? Wano'nun ne işine yaradı?
Kaldı ki güçlendi de ne oldu? Hem kendini hem karısını öldürttü. Toki olmazsa Momonosuke, Kawamatsu olmasa Hiyori'yi de aynı şekilde öldürtecekti. Ülkeyi de kurtaramadı.
E güçlendiyse ne oldu şimdi?
Hiçbir şey.
Roger'la, Whitebeard'la bağ kurdu da ne oldu? Ülkenin kendi meselesi ben hallederim dedi, kibir yaptı. Sonuç hüsran.
Yani her yerden faul adam.
Bencillik etti ülkeden kaçtı gezip tozdu, Kaido geldi.
Dostlarına kibir yaptı, yardım tekliflerini reddetti, Kaido'yu yenemedi, öldü, ailesini, kınlarını, ülkesini yaktı.
 
Kyuubi mi la bu, kılık değiştirmekten başka numarasını görmedik bi dur bismillah. :D

Mitolojide büyü filan yapabiliyor ama o kadar derine ineceğini sanmam.
Tamam da zoan mesela onu es geçme.
Hemde yırtıcı tip. Zoan meyveyle böyle bir özelliği var. Büyü falan değilde farklı bir kaç özelliği çıkar. Çıkmasa bile bu tip Zoanlar güçlü olur bir de 6. kat mahkumu iyi kullanır.

Keşke Croco'nun meyvesine göz dikse. :D :ehe:
Adam Alabasta'yı es geçmiş Kral orada diye senin dediklerine bak! Hadsiz! :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık