Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden 39 yaşında öldü ölmeseydi yonko olurdu. O zaman Shanks'ın kk olma şansı var şu an. Oden'in ilerleyen yaşlarında geleceği seviyeye adam 33 yaşında gelmiş. Mantığa bak. :S

Mangada sağlam bir açıklama gelene kadar şu yaşa kadar gelişir insan diye bir şey demek element uydurmak olur. Bekleyelim.
Herkesin Potansiyeli bir değilki hem Shanks ondan cok daha erken dünyayı tanıdı
 
Öylede millet hep sanki kılıç olmadanda Zoro böyle Ryou kullanabilir gibi yapıyor ama bu doğru değil, kılıcın özelligi var. Normalde yapamayacağını Enma yaptırıyor Zoroya lakin millet bütün krediyi Zoroya veriyor ve kılıca haksızlık ediliyor. Yani Enmanın yaptığı potansiyel açığa çıkartmak değil normalde Zoro için imkansız olan bir şeyi imkan dairesine getirmek.
Bence öyle değil. Zoro için imkansız değil bu iş. Zoro’nun içinde ki potansiyel ile alakalı o.
 
Onun yerine bunu vereceğim! Bu kılıç bana babamdan miras kaldı. Meitou "Enma". Kaido'ya tek yarasını vermiş kılıç bu!

Yuuitsu yani tek diyor. İlginç gerçekten.

Not: Efsanevi kılıç diyor. Orayı unuttum.
Tek kılıç demiyor. Kaidonun bir tane yarası var. O yarayı veren kılıç bu diyor. Sadece bu kılıç yara verebildi başka kılıç veremedi demiyor. Tek olan şey kılıç değil yara. Ortada bir sıkıntı yok. En başından beri böyleydi zaten. Adamı çapraz yarası var. Diğer kılıçla kestiği kesindi zaten. Siz niye yanlış anladınız bu zamana kadar valla şaşkınım :D
 
Kaidonun yarasının 2 kılıçla verildiğini düşündüren sebep ne onu anlamadım? Gayet tek kılıçla 1 saniye içinde onlarca yara açabiliyo zira kılıç ustaları. Odenin “togen totsuka” stilinin ne olduğunu bilmek lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık