Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu hangisi adamın derisini kesip geçmiş?:bilmem: Hala neden bahsettiğimi anlamıyor gibi konuşuyorsun. Enma'dan başkası kesene kadar tabi ki sadece Enma kesiyor diyeceğim. Çünkü bunu mangaka söylüyor. Kaido'yu kesen kılıç olarak anlatılıyor. Sanki bunları kafamdan uyduruyorum yav.

Kılıç sahibi önemsiz değil elbet. Ama Enma basit/diğer kılıçlar gibi değil. Anlayın artık şunu. Oden, Kaido'yu Enma ile yarabildiyse tabi ki de Enma'yı öne süreceğim. E Enma olmasa yaramayacak o zaman? Hala Enma'yu basit bir kılıç gibi görmeniz çok ilginç gerçekten. Hayır Enma'nın gücünü kabul etmeniz neden bu kadar zor?

YC2 meselesine tekrardan bak. Bak bakalım sadece onu mu yazmışım o zamanlar? Tam hatırlamadığın şeyleri hatırlıyormuş gibi yapmaktan vazgeç. Ben ne yazdığımı iyi hatırlıyorum çünkü.
Enma'yı basit bir kılıç olarak görmüyorum. Sen Oden vs Kaido, Oden'in seviyesini göstermez çünkü elinde Enma var diyorsun. Sorun orada başlıyor. Sen dememiş miydin Oden için, WB'nin komutanlarından biri işte komutan seviyesi daha özel değil diye? Şu anki Oden için hala aynısını söylüyor musun?
 
Akainu ve Aokiji Savaşı'nın Punkhazard'ta yaptığı etkiyi anlayamamışız ben bunu anladım. Çok büyük bir güç show yatıyormus aslında orada.
 
Lan Oden yarayı mızrakla bırakmış olsaydı umrunuzda olmazdı herif, şimdi ne bu sevinç? :S Zoro'nun hala Kaido'ya dalacağını düşünenleri gördükçe şaşıp kalıyorum. :/

Kaido itmiş. Big Mom'ı çözmesinden dolayı yanlış yorumladım.

Bakalım yaş konusunda erken konuşunca dersini alıyorsun. Herkesin yaşı açıklansın, bir de bunun üstüne şimdi daha güçlü ya da aynı güçte diye yorum yapılır zaten bir karakter çıkar konuşur zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık