Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse artık G3' ü ezik saymayı bırakırsınız artık. Milletin itemlerle yaptığını, Luffy reis az kalsın G3 ile yapıyordu.:ehe: İşte G3'te de Kaido kesme itemi olsaydı keşke.:hhh:
 
Her 5 yılda bir bu adamlar lig atlamıyor işte sorun orada.Shanks 33 yaşında imparator olmuş ömrünün sonuna kadar da en güçlü imparator olmanın ötesine geçemeyecek.Bu yaş aralığı karakterlerin zirve gücünde yada zirve gücüne çok yakın olduğu bir dönem.Wb 44 yaşında müthiş güçlüymüş muhtemelen 10 sene önce bu güce ulaştı 54 yaşına kadar da bu durum devam etti.Bu kadar basit açıklamalarla anlaşılacak bir konu niye diretiyorsunuz eskiden ne dediyseniz onlar geçmişte kaldı şu anki tabloyu kabul edin.
Hala Shanks diyon ya Shanks için "Merdivenleri hızlı tırmandın" deniliyor. Kaido da böyle olamaz mı? Olabilir ama Shanks bir istisna olduğunu unutmamak gerekir. Roger'ın şapkasını verdiği biri.

Herkesin potansiyelini aynı hızda kullaniyor diye bir şey yok. Yani şu 30 küsüre gelip şöyleymiş, bu 40'a gelip böyleymiş demek pek mantıklı değil.
 
Gelmesin. Kaido bu sefer fena yapar. Oden'in imajını zedeler bu durum. Geleceğe o da ışınlandıysa cümbüş olur ama. :/
Gelsin gelsin, Orochiyi öldürmek ya Oden'in ya Momo'nun hakkı. Momo yapar diye düşünmekle beraber Oden gelip ortadan ikiye bölse hiç fena olmaz. Animede de uf olmuş gibi çizsinler ama mangada ortadan ikiye ayrılması gerek. :D
 
Öyle deme ''yenilmez'' olarak döndü. Yani zirve dönemi. XD Hani Wano'ya yenilmez olarak dönüyor, Wano içinde yenilmez olarak görülüyor, hatta insanlar onu tirandan kurtaracak bir kurtarıcı gözüyle bakıyor. Tıpkı insanların teke tekte kaybetmeyen Kaido'ya baktıkları gibi. ;)



Haki efekti o.
Beyazsakal ve Roger hayran.
Beyazsakal tehlikeli diyor, karşısına alıyor.
Rayleigh ve Gaban birlikte dalacak kadar büyük tehdit olarak görüyorlar. Sonra Roger direkt karşısına alıyor.
Kaido, korkusundan Orochi'yle anlaşmalar yapıyor. 5 yıl oyalıyorlar.
Kaido'ya bilinen tek yarasını veriyor ve denk dövüşüyor.
Ve bu adam yaşasa yonkou etmiyor. Neden abi? Ne yapması lazım daha? Ne bu adam, sağ kol mu? Katakuri mi?
Kaç karakter yaptı şu adamın yaptıklarını?
Yemin ediyorum bezdim ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık