Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Kaido üstünden bu yargıya varıyorsanız ana karakterin genç yaşta kk olacağı seride böyle 20 sene önce dövüş yaşandı diye kaido yonko etmez şeklinde net konuşulmaz.Wb bir yaştan sonra gerilemiş aksine Kaido’nun şu an gerileme döneminde olma ihtimali var.Herşey olabilir yani.Etiketlere çok takılıyor forum.Hani bu karakterler denizci değil ki rütbe veresin.
Hocam Wb istisna yahu. Adamın bir ayağı çukurda hastalıktan Ace'i kurtaramamis (Luffynin marinefordta kral hakisini bastığı an.). O adamın derdi hastalıktı.
Roger ve Wb yi engelleyen olay yaş değil hastalıktı.
Bu Kaido insan bile değil, hayvanın önde gideni.
 
@Roronoa Zoro
Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 39 yaş az değil sonuçta.
WB, Oden'le ilk karşılaştığında 44 yaşındaydı. Roger'le dövüştüğünde güçlenmiş miydi, yoksa hep o güçte miydi? Bunu bilmediğim için bir şey diyemem.
Ben önce bölümü okuma taraftarıyım. Önce seviyelerini az çok görelim de...
 
Ortak doğru da bize tanıtılan Kaido değil bu. Mesele onurlu davranıp davranmaması değil. Bu adam savaşta ölmek isteyen birisi değil mi sonuçta? Al sana fırsat. :/ Ha ölme isteği sonradan ortaya çıktıysa orası ayrı tabi.

@Rika
Luffy'yi boşver o belasını gene bulurdu. :/ Evladıyla vurulan Oden için kötü oldu.
o zamanlar bu Erdemin olacağını zannetmiyorum. Zaman geçtikçe bu erdem oluşmuştur. Klasik Oda, Villian şişir, muazzam güçlü tanıt, ardından etik olarak ‘yanlış’ diye tanımlanacak hareketler yaptır, Luffy döver, 100+ bölüm sonra geçmişini anlat seyirciye sevdir. Benim açımdan sıkıntı değil olay örgüsüdür benim için problem, Luffy’nin şu anda Kaido’yu yenecek gücü yok. Tek yiyen adam Kaido’yu alacak olması problem. Seri başından beri böyle oluyor.
 

Üye silindi 1004

Zirve Wb ve Roger dediğiniz kaç yaşındaydı ki zaten.Shanks de istisna mı @Raiden adamın 33 yaşında imparator olduğunu biliyoruz.
Kolayca bölge ele geçirmek ayrı onu yapabilecek güçte olmak ayrı birşey.
Başka kimse o kadar kolay kontrol sağlayamazdı. Teach zaten o adaları bölgeleri yalayıp yutmuştur güçten başka da bi avantajı var yani. Kaido'nun Big Mom'ın bölgelerine çökmeye kalkmamış Novalar gibi. Adam işini biliyor zaten bildiğin yerlere çıkartmayı yapmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık