Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü görmeden bile Oden'in yonkou olmadığını söyleyebilirim. Yaşasa olabilirdi ama bunu belli ediyor.
Kaido üstünden bu yargıya varıyorsanız ana karakterin genç yaşta kk olacağı seride böyle 20 sene önce dövüş yaşandı diye kaido yonko etmez şeklinde net konuşulmaz.Wb bir yaştan sonra gerilemiş aksine Kaido’nun şu an gerileme döneminde olma ihtimali var.Herşey olabilir yani.Etiketlere çok takılıyor forum.Hani bu karakterler denizci değil ki rütbe veresin.
 
Kaido'nun ölmek istemesi mevzusu, bu sayıdan önce de çelişkiler içeriyordu. Daha önce yazıldı zaten. Madem ölmek istiyor, neden denize atlamıyor? Neden birden fazla şeytan meyvesi yemiyor? Sanmıyorum ama bunları yapıp ölmedi diyelim; kendisine zarar versin diye Luffy'yi bekliyor ya, Big Mom'u neden beklemiyor? Neden direkt karşılık veriyor? Neden çekiniyor Big Mom'dan? Bırak işte vursun sana Ana. Bakalım öldürebiliyor mu yoksa öldüremiyor mu?
Adam intihar etmek istiyor. Başkası tarafından öldürülmek değil.
 
Roger ölmüş Oden öğreniyor bu 4 imparator devrine girildiğini gösteriyor zaten.Kaido da icraata geçmiş kesin konuşmamak lazım.Teach 2 sene içinde yonko olmuştu.
 
Ayıp edilmiş Odene, momo olduğunu düşünmüyorum onun Orochi'nin yanında ki mane mane yiyen yaşlı kadındır. Sadece soyadı kurozimo diye yürüyen çöpü ne kollamışlar öyle. :D
 
Zaten bunu iddia eden bizler şimdiki durumu için değil, potansiyelini söyledik. Hata yapılan kısım şuydu; Kaido'ya öyle bir yara verebilen birisi elbet onun kadar güçlü olmalı. Fakat Oden nefreti o kadar büyümüş ki, çoğu kişi şansa yara vermiş gibi yorumladı.
Yaşı da az değilmiş gerçi. (39) Ama hala güçlenebilirdi sanırsam.

@Millennium Wizard
Shounen serilerde ana karakterlerin yaşı üstünden hesap yapılmaz yalnız. İstisnai olur onlar.

@Roronoa Zoro
Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 39 yaş az değil sonuçta.
 

Üye silindi 1004

Roger ölmüş Oden öğreniyor bu 4 imparator devrine girildiğini gösteriyor zaten.Kaido da icraata geçmiş kesin konuşmamak lazım.Teach 2 sene içinde yonko olmuştu.
Kaido, Beyazsakal'dan kalan her şeyi kendine parselledi ama. Herkes o kadar hızlı yükselemez. Adam bildiğin babasından kalan yerlere çöktü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık