Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moria daha gençken ve dövüşün başında 1000 gölge ile başlasa bence gayet de güçlü bir karakter. Üzerinden de 3 yıl geçiyor galiba kaido vs oden oluyor. Kesin olan tek şey moria eskiden daha güçlüydü. Belki bir yonkou komutanı olacak kadar. Şimdi şöyle bir olay da var. Tüm schiler luffyin destekliyor artık. Bir tek wevil ve moria ile dof sıkıntılıydı. Ama belli bir noktada bunlar da luffynin yanında duruyor. Moria da kaidodan intikam almak için luffye yardım edecek bence.
Moria'nın Kaido ile kapışabilmesi için Kaido'nun gölgesini kendisine koyması gerekir..:D 1000 gölge ile falan olacak iş değil bence.
 
Moria nın bence ünü Kaido ile dövüşmesinden geliyor. Luffy e yenilince baya bir gözden düştü.Hatta ipini bile kendileri çekmeye kalktılar.Ama kapasitesi olduğu bir gerçek . Blackbeard in olduğu adaya nakaması için cesaret edip gelmesi bile takdire şayan.Bence o adaya boşuna gelmedi.
Blackbeard ile Moria ittifak yapıp Moria nın gücünü kullanarak Wano ya gelmelerini bekliyorum ben ..Muhtemelen ark sonu gibi gelir.Sonuçta Moria nın Kaido dan alacağı var. Yanlarında Zombi olarak kim gelir derseniz bütün bahsimi WHİTEBEARD a yatırıyorum.:a: Hatta şöyle bir süprizde bekliyorum.BB nin gölgesini WB ye koyacak.

 
Son düzenleme:
@Alpamis @justahuman

Moria vs. Kaido olayı ile ilgili olan sayfa.

Denk ifadesi geçmiyor anladığım kadarıyla. Savaşma, dövüşme anlamında bir eşleşme karşılaşma söz konusu sanırım? Denk anlamıyla da kullanılmış olabilir belki. Ama Vivre cardlarda da daha önce sadece dövüştüklerini bildiğimiz kişiler bu şekilde ifade edilmişti sanki.

Ki denk bile olsa Moria'nın gücünü arttırma limiti çok üst seviye de. O zamanlar biraz daha iradeli ise 1000 gölgeyi kısa bir süre kontrol edip denk dövüşmüş bile olabilir. Sonra Kaido tükürte tükürte dövmüştür. Hani yenişememek gibi bir durum da yok ortada.
 
Moria vs Kadio olayı Crocodile vs WB olayı gibidir. Denk olamazlar. Doflamigo'ya bakıyoruz; birine tek atıyor, diğerinin ismini duyunca mosmor kesiliyor.
 
Kaido 30 civarında muhtemelen. Kaldı ki meyvesi de var. Moria'nın tayfasını katletti diye biliyorum. Denk dövüşme diye bir şey hatırlamıyorum varsa hatırlat lütfen?

Kaido'nun şimdiden daha zayıf olmasını gerektiren hiç bir şey yok. Ne yaş ne meyve.. Aksi geçmediği sürece şimdi ne kadar güçlüyse o zaman da o kadar güçlüdür benim için.
Thriller Bark aracında söylendi :
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...eQSmxeHMPz2dLxV0gYx5WoZS1PMwY39w4Uh0KlBUa55_k
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık