Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969: Aptal Lord

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk başta bu moruk oden yerine dans ediyor diye düşündüm ama yok o 3lü uzaktan beraber seyrediyorlardı odeni. belki gemiyi oden tekrar denize açılmak ve yardım istemek için istemiş orochi yi de senden uzaklaşıp ülkeyi terk edeceğim sende deliden kurtulacaksın falan diye kafalamıştır. o halde de kaido havada kalıyor. dur gelmişken ona da bişey yazayım. bence ryumanın kestiği ejder eski kurozumilerden ve meyvenin eski kullanıcısı. zoro ryumanın kılıcı ile ikinci ejder yaran olabilir. ayrıca odeni öldürmeyip madene atması olayına bende kabul verebilirim. oden diye bu cadı karıyı idam etmişlerdir. bu sayede hem meyve artık boşa çıkabilir hemde kaido şimdi yaptığı şeye o zamandan başlamış olabilir. bu kadar belki sonra boşlukları doldururum.
 
@Smoker http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/96/969/page/8

Şu sayfada "Hiçbir düşman onun seviyesine değildi" demişsin ya, orda sanki" Düşmanları onun gücünü bilmiyordu" gibi bir anlam olmaz mı? Hani sanki orada "Oden uzun yıllar Wano'da yoktu, geldiğinde de Orochi'nin yanına gitti ve çıkışta oynamaya başladı. İnsanlar da onun aptal ve güçsüz olduğunu düşünmeye başladı, ama gerçekte durum bunun tersineydi" gibi bir şey anlatmaya çalışmış...

@Tombe düzelmişç Teşekkürler.
 
Haftaya ne olacak merakla bekliyoruz, zehirli oku kim attı? Shinobi çapsızının orada ne işi vardı.. Yüce kadim 9 kın ne yapacak. Denjiro ya para mara topluyor dediler ama diğerleri kadar panel ayırmadılar ona en sonda göründü. O saat denen olay Toki nin geleceğe gitme olayıdır, Yasue gibi Oden de çarmıha gerilecek herhalde .s anlaşmayı bilmiyoruz, gemi olayını bilmiyoruz, bu hafta sinir hastası oldum. Oden hak etti desem ne olacak? Orochi tam şerefsiz ya
 
Şu an türkçesini okudum ve tüylerim diken diken oldu. Hele ki o son sayfada ki anlatım süperdi.
“Nesilden nesile anlatılacak olan”Efsanevi saat” isimli olay gerçekleşene dek...Sakın gözlerinizi kapatmayın! :a:
 
Şu an türkçesini okudum ve tüylerim diken diken oldu. Hele ki o son sayfada ki anlatım süperdi.
“Nesilden nesile anlatılacak olan”Efsanevi saat” isimli olay gerçekleşene dek...Sakın gözlerinizi kapatmayın! :a:
kardeş sen daha dün gözünü kapatmamış mıydın? :oleyo2: Oden çöp işte aslında 9 kınlık da bir şey yok adamlar kendi başlarına kaç kere denemişler, kale korumuşlar onu bunu yapmışlar ama liderleri yok fink atıyor yeni dünyada .. Adamlar ne yapsın.
 
İki bölümü de okudum. Sanırım tehdit ediliyor Kaido ve Orochi tarafından, hatta gemi ve Kaido meselesini soruyor yani ortada tahmin edemediğim bir mevzu var tamamen kapalı kutu gibi. Hain mevzusu da Oden'in son 5 yılındaki hal ve hareketlerine bağlı olarak 9 kın'dan birisi çıkar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık