Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 968 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi yazdıklarına katılıyorum aksini iddia etmek zor.Ama buggy en güçlü korsan wb dedi değil mi Roger öldükten sonra.Yani Roger yaşarken ondan güçlü korsan olması krallığın yapısına aykırı.Ne bileyim kraldan güçlüsü olmamalı.Aynı anda Korsan kral roger ama en güçlü korsan wb olursa bir garip oluyor.Denk demek de çocuk kandırır gibi.Sonuçta askeri güce bağlı bir krallık değil bu.Seride her korsan kendi bilek gücüne göre değerli.Gerçek yaşam gibi değil op evreni.Öyle olsa kraldan güçlü şovalyeler vs normal olur ama op serisinde eğreti duruyor.
Agemennon kraldı ama Acihellus daha güçlüydü.Kral diye en güçlüsü olması gerekmez.Zaten Wb Rogera kralim demiyor sanki hiç bir yerde.
 
Görelim bakalım WB kardeş neler yapmış...
Ayrıca veda fena değildi. Ama bir şu değildi. Değil mi yağuşuklu @amaneden? Keşke tüm tayfa olsaydı da atabilseydim :(
 
Roger kişilik olarak iyice düştü gözümde. Kral olmaktan başka hiç bir amacı yok öldükten sonra bile benim çocuğum olsun derdinde. Tayfanda Shanks var Buggy var. Tabi D. olmak gerekiyorsa başka. Ama Roger bildiğin korsandan başka bir şey değil ve ben korsanları sevmem. Yine de bölüm tam olarak çıksın da görelim.

Sen kalk Shanks'i Laugh Tale'in yerinin belirlendiği odaya alma kapıyı yüzüne kapat... Al işte D.'nin iradesi senin çocuğunu değil Sanks'in bulduğu çocuğu seçti : ))
+1
 
Yine bölümde Ace’in adı geçince yorum kısmında komedi şöleni yaşanmış. Şaşırdık mı? Elbette hayır. :oops:

Roger’ın ne kadar iğrenç bir adam olduğunu tekrar gördük. Sayılı günlerinin kaldığını bile bile sırf egosunu tatmin etmek için babalık yapamayacağı bir çocuğu dünyaya getirmeye karar veriyor. Neymiş One Piece’i bulacakmış. Ace’in Roger’dan iliklerine kadar nefret edip tiksinmesi boşa değilmiş. O kadına da Ace’e de yazık olmuş ne diyeyim. Ha kadın zaten kendi kaşınmış ama bu iğrenç herif yüzünden kundakta annelerinin kucağından alınıp öldürülen o diğer bebeklere yazık...
+1
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık