Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 968 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Lütfü top kekle beraber sadece ve sadece kocaman bir plottur başka bir şey değil. En fazla aksi olduğuna inanmaya ve inandırmaya çalışırsınız ama olan değişmez.
Luffy, Lütfü’yse. Ace, Niyazi’dir. Ve Niyazi’lere ne olduğunu herkes bilir.
 
Oden geçen bölümlerde fabrikaların dumanları Wano’da tüterken kendi macerası yarım kalmasın diye ülkesine sırtını dönmüş bir vatan hainidir.
Oden, Wano'ya zarardan başka hiç bir şey vermemiştir vatan bitsin yıkılsın ama yeterkı bnm maceram yarım kalmasın diyen biri
 
Şu seride en gıcık olduğum şey nesilcilik. Onun oğluysan şöylesindir vs vs. Evrenin babalık testi bu resmen.

Luffy Dragon'un oğlu o zaman onu öldürelim. Bu söylendiğinde Luffy çoktan 2 shichi dövmüş, Ennies lobby'yi basmış, Id'ye dalmış ve mahkumlarla kaçmış bir hayvandı. Ama asıl tehdit Dragon'un oğlu olması. Böyle mantık mı olur lan?
 
Umarım öyledir.


@Smoker Senin bir bilgin var mı bu konuda? Kaido çoktan Wano'ya çökmüş ve Oden sessiz kalmış, bu şekilde yaşamaya devam etmişler gibi bir durum mu var?
Çünkü Orochi, Kaido ile tehdit ediyor. Toki de düşman saldırısından korkuyor.
Kaido gölgelerden yönetiyor Orochi vasıtasıyla. Oden sonradan öğreniyor Kaido gerçeğini. Rahat durmadığı için de nihai saldırı yapılıyor.
 
Yahu adam napsın karısı gitmezsem boşarım diyor? Kinemonlar durumu anlatacakken de susturuyor hatta Toki annemiz. Yapacak bir şey yok...
 
Miras meselesi de yanlış anlaşılmış gibi görünüyor. Roger'in yaşayan bir akrabası olmadığı için doğal olarak mirası da devlete kalır. Yani One Piece, Dünya Hükümeti'nindir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık