Kaido yönetimindeki Wano'nun, eski Wano'dan daha gelişmiş ve güzel olduğu gerçeği.
Ülkenin içinden geçmiş ne gelişmesiKaido yönetimindeki Wano'nun, eski Wano'dan daha gelişmiş ve güzel olduğu gerçeği.
Çocuk yaparken de o taşırdığı hakiyi kullanacak herhalde. Tövbe tövbe. Ondan çok emin.Bir de Roger niye hemen oğlum kk olacak diyor? Hadi soyuna güveniyor diyelim cinsiyeti niye hemen erkek yapıyor? Cinsiyet belirtmeden çocuğum demek yerine? Oğlu olacağını da biliyor deve. Şu Oda'nın cinsiyetçiliği beni bitiriyor.
Big Mom da olmasa.
Fabrika kurmuş. Başıboş gezen ayyaş samurayların sayısını azaltmış. Ülkeyi bir yere bağlamış. Arkasına sağlam bir güç vermiş.Ülkenin içinden geçmiş ne gelişmesi
Roger boşmuş. Umutlarımı Joy Boy'a emanet ediyorum. Ve Xebec'e.Çocuk yaparken de o taşırdığı hakiyi kullanacak herhalde. Tövbe tövbe. Ondan çok emin.
Asıl Oda boş. Roger gibi adamın bir sürü kadından bir sürü çocuk yapması gerekirdi. Umut mumut besleme hiç.Roger boşmuş. Umutlarımı Joy Boy'a emanet ediyorum. Ve Xebec'e.
Fabrikayla olsaydı o işler... Adam çöplük olarak kullanmış ülkeyi. Millet açlıktan çocuğunu kesiyor çocuğunu!!!Fabrika kurmuş. Başıboş gezen ayyaş samurayların sayısını azaltmış. Ülkeyi bir yere bağlamış. Arkasına sağlam bir güç vermiş.