Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Fargo başlamayı düşünüyorum ama biraz ağır ilerliyor dediler. İzleyenler ne düşünüyor acaba?

@Smoker 9. sezon cidden çok iyi olmuş, müzikleri felan çok sevdim 10. sezonda sanırım gene eski yıllarda olacakmış, dün öyle bir şey okudum.
1984 iyi demiştim sana. Son sezona dair bilgim yok. Araştırma yaparım.
 
Çok fazla diziden çok fazla bölüm birikti fakat başlayacak azimi bulamıyorum 40'ar dakika olduklarını hatırlayınca. Bu durumlarda nasıl devam edebiliyorsunuz... Bende yapabilmek isterdim.
 
Ben 2 sezonunu izledim. 2'si de harikaydı. Yavaştan kastın ne Prison Break gibi birşey arıyorsan izleme tabi. Klasik suç draması breaking bad gibi. Dizinin geçtiği yer soğuk bir yer o soğuk atmosferi cok hoşuma gidiyor böyle insanın battaniyeye sarılası geliyor :D
Fargo 1x1 izlediğim en iyi plot bölüm olabilir birde. 1 saatten biraz fazla aç izle film gibi.
Breaking Bad izlemedim ama ağırdan kastım aynen Prison Break gibi aksiyon yok herhalde ama bu kadar övülüyorsa izlemek lazım.
Evet ilk bölümü efsanedir. <3

Breaking Bad gibi dram dizileri izlediysen, izlersin.
Ya ben bu Fargo yu tv de görmüştüm, gece çıkmıştı böyle bir germişti beni ama bir yandan da ilerlemiyor gibi gelmişti de kim bilir hangi bölüm. Ben başlayayım en iyisi..

1984 iyi demiştim sana. Son sezona dair bilgim yok. Araştırma yaparım.
Tamam.
 
@Jiso atmosferi cok iyi ya. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum da cok soğuk bi yerde geçmesi sürekli o ortam falan hoşuma gidiyor. 2. Sezon da öyle hatta geçmiş zamanda geçiyor retro+ soğuk ortam oh mis :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık