2 ay önce ilk bölümü izleyip bıraktım.Fazla abartılan dizilerden biri.Millettte You çok övüyor bana da saçma gibi geldi.
2 ay önce ilk bölümü izleyip bıraktım.Fazla abartılan dizilerden biri.Millettte You çok övüyor bana da saçma gibi geldi.
2 ay önce ilk bölümü izleyip bıraktım.Fazla abartılan dizilerden biri.
Bu manyak ruh hastası adam sevgililerini öldürmüyor mu? Gossip Girlde de manyaktı üstüne yapıştı sayko roller, şu diziyi biz çeksek demediklerini bırakmazlar xd
Rezalet son sezondan sonra, aynı kadroyla yeni sezon çekmeleri daha çok şaşırtıcı bence.Doctor Who 12. sezon başlamış ya. Niye bu kadar sessiz ve habersiz geldi bu dizi?
Ben 2 sezonunu izledim. 2'si de harikaydı. Yavaştan kastın ne Prison Break gibi birşey arıyorsan izleme tabi. Klasik suç draması breaking bad gibi. Dizinin geçtiği yer soğuk bir yer o soğuk atmosferi cok hoşuma gidiyor böyle insanın battaniyeye sarılası geliyorFargo başlamayı düşünüyorum ama biraz ağır ilerliyor dediler. İzleyenler ne düşünüyor acaba?
@Smoker 9. sezon cidden çok iyi olmuş, müzikleri felan çok sevdim 10. sezonda sanırım gene eski yıllarda olacakmış, dün öyle bir şey okudum.