Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Bizim Yoda neredeyse bin yaşına gelmiş. Galakside bilmeyen kimse yok. Bebek bildiğin Yoda'nın aynısı, ama kimsede bir çağrışım yapmıyor. Bana da bu saçma gelmişti.
Onu da düşünmüştüm ama Yoda ortalıktan kaybolalı neredeyse 30 yıl olmuş, her yerde posteri de olmadığına göre şahsen tanıyanlar dışında çok bilen yoktur diyordum. Ben öncelikle Güç'ü hiç tanımamalarına takılıyordum son bölüme kadar. Hadi sıradan insanlar bilmez anlamaz, zaten Jedi'lar da çok göz önünde kullanmazdı falan diyordum da böyle birikimli ve gezmiş ödül avcıları da bilmeyince, en azından tahmin yürütmeyince kahroluyordum. Han Solo da mesela biliyordu Güç'ü, ama gözüyle görmediği ve artık Jedi'lar da olmadığı için inanmıyordu sadece. Yani duyan duyuyor.
Ama yine de bahane bulunabilir diye çok takılmıyordum buna. Bu bölümde bir de Jedi Order'a söylence muamelesi yapılınca hazzımın içine edildi.
 
Bana saçma gelmişti o sahne de o yüzden sordum. Bu hızla giderse zaten yılların usta jedilarını geçecek birkaç yıla. Nasıl bir potansiyeli varsa artık.
Yoda'nın ırkına dair hiçbir bilgi verilmedi henüz. Yani bu ırkın Güç ile yakından bir bağı olabilir. Her ne kadar Yoda için Lannik ırkına mensup dense de, ilgisi yok.
 
Filmlerde falan da aynı ırktan başkasını görmedik diye hatırlıyorum.
Yoda'dan başka bildiğim dört tane daha var bu ırka mensup olan ve hepsi de Jedi Master. İsimleri yanlış hatırlamıyorsam Minch, Oleg, Vandar Tokare, Yaddle. Bunlar çizgi romanlarda ve oyunlarda görülüyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık