Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarım kalan iş diye hala aklında o mevzu.Tikkat et dur şunu bir tamamlayayım demesin.

@Miyata Ichirou @Raiden Katakurinin yenilmediğini nerden biliyonuz la.O sırtı yere gelmeme efsanesini adam kendi yalanladı.Gayet tokatlanmış olabilir.
Kata'nın yenilmezliği efsane değil Oven söylüyor zaten.Efsane olan sırtının yere gelme muhabbetiydi.

İşte öyle bir şey :)



La Katakuri var diye duygusallık yapma :) Kata fena adam değil ama konu o değil. Arc, Cracker dövüşünden itibaren saçmalık saçıyordu. Üstüne neler neler eklendi :artiz:



Öyle de bir yer ki aklın şaşar. Luffy'nin ileri derece haki öğrenmesi iyi hoş. Lakin bunu savunmada kullanmadığı ve dayanıklılığını artırmadığı sürece değişen bir şey olmaz. Herif zoan modu kullanmadı ki haki kullanıp kullanmadığı bile tartışma konusu. Uçurumlar var hala arada.
Yok yav sırf Kata için değil.Tüm kek arcı bence ph ve balık adam kadar çöp bir arc değil sadece benim için :D Ha en güzel arc da değil tabii.
 
Yenilmezlik rekoru ve sırtının yere gelmemesi farklı olaylar.Katakuri için Brulee doğduğundan beridir sırtı yere gelmedi,kanepede oturarak uyuyor gibisinden konuşuyor.Zaten cümleye sadece yenilmez bir adam değil diyerek giriyor.Yalan olan kısım sırtının yere gelme muhabbeti.
Katakuri'nin ayakta doğduğunu biliyor muydunuz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık