Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin annesi Roger'ın kız kardeşi olabilir mi acaba?

Hiç konuşuldu mu böyle bir şey?

Dragon, Roger'ın asılması esnasında alanda olduğunu biliyoruz, acaba kayınbiraderine son bir kez bakmak istemiş olabilir mi ki?

Kuma'nin da Rayleigh'e "Bu tayfanın kaçmasını istiyorum." falan demesi de ilginç gelmişti o zamanlar. Ancak bu düşünce ile yaklaşınca dayısının sağ koluna Luffy'nin kaçmasısini istediği hakkında ve nerede olabileceğine dair bilgi veriyor misal...
 
Yonkou'dan ve binlerce adamdan koşarak kaçmak
İşte öyle bir şey :)

Tüm kek Punk Hazard ve Balık adam adası gibi çöp arclardan çok daha iyi bir arc yahu :D Bunlarla beraber anmasaydın bari o arkı.Luffy'nin hakiyi doğru dürüst bile kullanamıyorken Linlin'in atağından çok zarar almadan kurtulması unutuluyor.Aynı Linlin darbe vurmadan Queen'i kendinden geçirdi.Adam kaç dk sonra kendine geldi :D Luffy yarı zoan formundan bile tek yemeyebilir Kaido'nun.
La Katakuri var diye duygusallık yapma :) Kata fena adam değil ama konu o değil. Arc, Cracker dövüşünden itibaren saçmalık saçıyordu. Üstüne neler neler eklendi :artiz:

Tek mevzusu geçti geçti. Luffy hem tecrübesizliğinin hem haki zayıflığının hem de senaryonun Udon'a bağlanmasının kurbanı oldu. Bir dahaki karşılaşmada tek de yemez iki de.
Öyle de bir yer ki aklın şaşar. Luffy'nin ileri derece haki öğrenmesi iyi hoş. Lakin bunu savunmada kullanmadığı ve dayanıklılığını artırmadığı sürece değişen bir şey olmaz. Herif zoan modu kullanmadı ki haki kullanıp kullanmadığı bile tartışma konusu. Uçurumlar var hala arada.
 
Olsun reis lafı güzel oturtmuş ama!

@Eustass Captain Kidd
Haber vermek için meyve uyanışını bekliyoruz. Bir uyansın anında okul çıkışına davet edeceğiz kendisini. Ama şimdilik uzak dursun bizden o hayvan evladı.
yarım kalan iş diye hala aklında o mevzu.Tikkat et dur şunu bir tamamlayayım demesin.

@Miyata Ichirou @Raiden Katakurinin yenilmediğini nerden biliyonuz la.O sırtı yere gelmeme efsanesini adam kendi yalanladı.Gayet tokatlanmış olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık