Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeyin sesini duyma olayı Poneglifler için işe yaramıyormuş, bu bölümde onu öğrendik. Bunu bize uyarlayacak olursak; yabancı dildeki bir şarkıyı duymamızı ve onu anlamamızı örnek verebiliriz. Tam olarak aynı şey.
 
Önce ki sayfada yazılmış diye diyeyim, Wb'de deprem gözükmüyor sonradan yediyse Roger'ı geçmiş olabilir deniyorda hiç aklınız alıyor mu Roger'ın enerjisi yüzünden hayvanlar kaçışıyor denizde ki balıklar bile hamsi gibi oynuyor. Roger serinin zirvesidir. Ondan daha güçlü bi karakter olamaz. Op'ta ki ek önemli gücün haki olduğunu düşünürsek ve hakinin ruhtan gelen birşey olduğunu da biliyoruz, Roger'ın ruh gücü bambaşka seviyede adamda herşeyin sesini duyma gücü var . Luffy hariç o seviyeyi geçebilecek kimse Yok dengi vardır ama bi üst noktası yoktur.
Roger'ın meyvesi varmı yokmu o bile bilinmiyor WB 'nin gücünü herkes biliyor zirve adam oldukları için ne söylesek boş özellikle Roger için ondada efsanevi bir meyve olabilir orda deprem olup olmadığı bile anlaşılmıyor ki nası çıkarım yapılıyor anlamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık