Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wbnin zirve haline Roger hariç kimsenin şansı yok.Üstelik daha ortada meyve bile yok.Bu bolumde de meyve gözükmez ise bu adam meyveyi Rogerdan sonra yemiş diyebiliriz rahatlıkla.
Orası öyle.Zirve WB ağzına vurur ama Akainu'nun.Oyaji meyveyi yemiştir çoktan.Meyvesiz bir şekilde Roger ile denk kapışması çok saçma olur bence.

Katakuri Reis eze eze yenildi(!) :D
Kata baba avans verdi,uyanış bile kullanmadı Snakeman'a karşı :D
 
Rogerda Zoro gibi bulmuş bi yerden Kara kılıç onla olmuş KK işte bu bize Shuusuinin nasıl bi haksız güç kazanma olduğunu öğretir. Demekki neymiş al Zorodan Karakılıcı kalır geriye fasa fiso. Halbuki Sanji öylemi herif kendi bacağını kara bacak yapmış aleme meydan okumuş helal be heyt.
 
Az önceki tartışmamız da bir yere varmayacak oradan devam etmeyelim. Ancak tek bir tane isimli saldırı duymadığımız birinin tüm gücünü gördük mü sence? Hikaye açısından kafana yatıyor mu bu durum? MF gibi güç seviyesi açısından berbat bir arcta Mihawk'ın gücünü gördük nasıl diyebiliyorsun? Hikaye ve karakter arcı açısından bu adamın Amiral altı çıkma ihtimali yok, sıfır. Nesine istersen iddaaya girebilirim. İkna olacağını bilsem neden hikaye, karakter arcı açısından, Zoro'nun karakter gelişimi açısından Mihawk'ın Vista seviyesi çıkmayacağını da uzun uzun yazardım.
Çok yanlış açıdan bakıyorsun. ''tek bir tane isimli saldırı'' görmemize gerek yok, WB'nin tek bir isimli saldırısını görmedik, ve muhtemelen halen görmeyeceğiz. MF savaşında bir tane bile isimli saldırı kullanmadı, haliyle buradan bir çıkarım yapmak büyük yanlış. Bazı karakterler isimli saldırı kullanmayı tercih etmiyor, bir başka örnek Sengoku, en kritik yerlerde yaptığı saldırıların ismi yok. Marco'da isimli saldırı yapmadı mesela. Bu onların yaptığı saldırıların zayıf saldırılar olduğunu göstermez.

Ben sana neden Amiral olmadığını söyleyeyim; Zoro bu adamın seviyesini kesin kez geçecek. Bu kesin diyebiliriz, haliyle Zoro asla Amiral üzeri seviyesinde bir karakter olmaz, Sanji'de olmaz. E.Oda belki de tayfadaki elemanların gücünü abartmamak için bu bölüm Prime Ray'in gücünü kıstı, en iyi ihtimalle Amiral seviyesi diyelim. Zoro ve Sanji'de Mihawk'ı geçip Amiral seviyesine çıkarlar. Amiral seviyesi > Mihawk normaldir.
 
Önce ki sayfada yazılmış diye diyeyim, Wb'de deprem gözükmüyor sonradan yediyse Roger'ı geçmiş olabilir deniyorda hiç aklınız alıyor mu Roger'ın enerjisi yüzünden hayvanlar kaçışıyor denizde ki balıklar bile hamsi gibi oynuyor. Roger serinin zirvesidir. Ondan daha güçlü bi karakter olamaz. Op'ta ki ek önemli gücün haki olduğunu düşünürsek ve hakinin ruhtan gelen birşey olduğunu da biliyoruz, Roger'ın ruh gücü bambaşka seviyede adamda herşeyin sesini duyma gücü var . Luffy hariç o seviyeyi geçebilecek kimse Yok dengi vardır ama bi üst noktası yoktur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık