Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gabanı kim merak etmiş ben görmedim öyle birini :bilmem:
Daha geçen bölüm millet gaban gaban diyordu nasıl görmedin la:D Ayrıca gaban forumda hep konuşulan bir karakter.
Oden muazzam bir karakter olduğu için umursamıyorum ama aslında haklısın.
Oden’e karşı bir garezim yok ama maalesef aşırı mükemmeliyetçiliği Roger ve Wb hariç diğer karakterlere gölge düşürüyor:/
Gaban'ı öyle bir gölgeliğe çekmişki hem de ver Allah ver takılıyor Oda. İlk gözüktükleri sahnedeki pozlara bir bak. Crocus Gaban'ın babası gibi çıkmış, serseri oğluna sanayide iş arıyor. Oğlu oralı değil falan.
Aynen Gaban’ın eline çekiç ve tornavida ver sırıtmaz:rolleyes:
 
Marco da Yonko arasında anılıyor Teach ve tayfasını durdurabilecekler listesinde. Rayleigh'i diğerlerinden ayıran özellik daha çok ünü. Onlardan güçlüdür ayrı mevzu, ama KK tayfasının sağkolu olması özelliği var. Tabii efsane olarak anılacak. Marco, Katakuri, King falan bu adamın yanında çocuk kalıyor. Rayleigh kaç yaşında adam.
Ün öyle tek başına oluşan bir şey değil işte. Ray bence yeterince güçlü bir adam. Ben Ray’i, Zoro için övmüyorum onu da belirteyim. Manga da gördüğümüz duyduğumuz şeylere göre övüyorum.
 
Kaptan-sağ kol ilişkisinin farklı olmasının sebebinin Ben'in gücünden ziyade Shanks'ın karakteriyle de alakası olabilir.Ben için Shanks'ın akıl hocası deniyordu.Adam zaten Shanks'tan büyük,diğer sağ kollarla kaptanları arasındaki yaş farkı uçurum ama :D Ben dediğimiz adamın şansı Shanks'ın sağ kolu olmak.Kaido,WB,Bm'nin tarafında falan olsaydı o akıl hocalığı yalan olurdu :D
Yani tencere kapak bu işler. Kaido gibi bir manyağa akıl versen ne olur :) Hem akıllı hem güçlü biri. Zamanı gelince farkını ortaya koyar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık