Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama sadece kral denmiyor. Efsane de diyorlar ve bizim tayfa bu adamı görünce; herkesin hayatında bir kere adını mutlaka duyduğu kişi ve Roger korsanları denilince akla ilk gelen isim falan diyor. Yani ben hala Ray’in küçümsendiğini düşünüyorum.
Roger WB ile uğraşırken Ray o seviyenin adamıysa üç gün içinde o WB tayfasını temizlemesi lazım.
 
Oda Oden'i harbiden özel olarak düşünmüş muhtemelen. WB ve Roger içerken yanlarında Oden de var. İstese yancı Ray'i de çizebilirdi...
 
Ray-san, Oden, Beckman, Zoro özel adamlar. Diğer sağ kollarla bir tutmak yanlış olur. Bu adamların kaptanlarıyla aralarındaki fark diğer sağ kollara oranla daha azdır. Şekil şukul takılıyorlar diye ayırmıyordur herhalde mangaka.
Valla şu anki Zoro ile Luffy arasındaki fark ile King ile Kaido arasındaki farktan çok daha az değildir bence :D Beckman da o kadar yakın çıkmayacak hatta bana kalırsa.Roger ile Ray arasında bile hatrı sayılırdan fazla fark olduğuna göre artık.

Bir Kata reisi görürüz o zaman :D
 
Roger, Oden'i tek hamlede ne hale sokuyor. Ray madem yakın güçte Roger'e yenememiş mi Oden'i üç gün boyunca?
Dostum yakınlıktan kastın ne bilmiyorum ama illa çok net konuşmaya gerek yok. Ray-san diğer sağ kollara göre kaptanına daha yakın güçtedir sadece mevzu bu. Oden de böyle bir adam olduğu için denk kapışmaları normal. Buradaki sıkıntı nedir senin için?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık