Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakana göre değişiyor o iş, işte o yüzden boş mesela biraz orası.
Bana göre pek öyle değil.Güncelde böyle birşey verilse evet olabilirdi.Ama 40 sene önceki olaydan sonra birçok şey biliyoruz.Sadece Xebec piyasada yok adam ölmüş ve geçen 40 yılda efsaneleşen 3 korsan var.

Hani 2 vs 4 dövüş yaşanıp yenilgi bile olsa bu adamın ölmesi mantıksız.Hiç mi elinden tutan yada yenilgiden sonra kaçıran olmadı.Yenilgi alsa bile o kadar ağır yaralanmazdı diğer üçü de dövüşürken.4 kişiler.Öldüyse eğer bu 2 tane güçlü rakibe tek başına kafa attığı için bana göre.
 
Sen haklıyken boş yere inzivaya çekildin. :artiz: Halbuki rahat olman lazımdı 2 vs 4 olmadığını iyi biliyor olman lazım senin. Ama merak etme seni buna zorlayanlar pişman olacak.

@Alpamis'i Doffy fanı yapacağım.Kürk giydireceğim ona.:ehe: Lastik koklama riski de var ama bana göre o risk sıfıra yakın.O gün geldiğinde denizlerde özgürce dolaşabilirsin. :D
Yarın büyük gün.:D
 
Yok açık alanda meyvesi bayağı düşer. Kendisi zaten hantal. Meyve kullanıcıları sorun yaratır bu arkadaşa. Dediğim gibi hapishane için 1 numaralı meyveyi yemiş. Tam dar mekan, kapalı alanda işe yarayan meyve.
Açık,kapalı,havada,karada çölde her yerde Croco'yu rahat alır ama bu konuda mutabık olmalıyız.

Düşünüyorum da Magellan şu balgam attığı tekniği yapsa zehirle Croco'nun işi yaş.Hem sıvı hem de zehir.Magellan onu bir kere isabet ettirdikten sonra Croco'ya en fazla bir kez daha vurur herhalde her türlü ters. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık