Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Düşünsenize korsansınız ama Wb ve Roger ile aynı çağa denk geliyorsunuz acayip unlucky bir durum. Crocodile’i daha iyi anlamaya başlıyorum.
Beyazsakal'a "ben yetimim yeeeaaaa" dersen sıkıntı olacağını sanmıyorum. İstediğin gibi takılırsın onun bölgelerde.
 
Spoiler doğru çıkarsa, Roger çok cins bir adammış. Sana hiçbir engel teşkil etmeyen, kimseye zararı olmayan ve seninle dövüşmek istemeyen bir adamla niye inadına dövüşmek istersin ki?
Eğlenmek istediğinde Garp ve Sengoku'yu ölmek istediğinde WB'yi arıyor burunlu :bilmem: Bu son olabilir falan diye iç çekmiş :oleyo2:
 
Valla ben açıkça WB dövsün istiyorum. Roger çok kaşınıyor.

Belki de Rogerin başka bir bildiği vardır WB ile ilgili . Yoksa durduk yere böyle bir güçle karşılaşmayı istemesi normal değil. Ki bigmom ile dövüşmemiş kaçmış biri
 
Roger'ın bu zorbalığı mangada düşününce güzel fakat gerçek hayatta en sevmediğim insan tipi. Tabi şu denizci muhabbeti de önemli. Denizciler saldırdıysa ve onları kestiyse normal derim. Burada tipik bir örgütsel davranış var. Herkes kendi örgüt yapısının menfaatini düşünür sonuçta. Ha yok keyif amaçlıysa zulümdür. Şimdi,
Beyaz'ı hala sevmiyorum fakat spoilera bakınca her ne kadar mümkün olmayacağını bilsem de Roger'a umarım küsküyü verir.

Fakat Luffy cidden ulaşılmazı nasıl başaracağı belli. Adam mazluma yardım edip çevre ediniyor. Roger asıp kesmeye meraklı maceracı; Beyaz ise çevresinde birilerini topluyor fakat denkleriyle veya DH ile ters düşmekten uzak duruyor(korktuğunu kastetmiyorum). Luffy ise sevdikleri ve değer verdiği için Azrail'in orağını yalama sevdalısı. Bu da onu Mihawk'ın analizine getiriyor:

O denizlerdeki en tehlikeli güce sahip.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık