Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnekleri kesince canavar gelme muhabbeti ney yav onu hiç denemedim. Bir görevde hatırlıyorum böyle bir şey sanki.
Çok kesip ortamı mezbahaneye çevirince geliyordu o. Kokusuna geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hemen değil ama, bir gün geçiyor aradan.

Edit:
 
Son düzenleme:
viçırcı bebeler toplanmış.Ye,dövüş ve seviş üçgeninde geçen oyunun dövüş mekanikleri zaten ölüm.Şu oyunun dövüş mekaniğinden zevk alan varsa hunharca gülerim ona.Tabi dövüş mekaniği var diyebiliyorsa.Yemek mevzusu oyunun en başı için normal ama biraz ilerleyince hiç bir halta yaramıyor.Sevişme ise sadece bir iki kişi ile veya kerhanelerde pozisyon zenginliği açısından sınıfta kalan bir biçimde sanki bir ritüelin ortasındaymış gibi saçma gelişiyor.Bir tek Keira moretz ablamız mı ne vardı.Onun olayı çok iyi idi.Yakala ve ...Zevk aldığım ender anlardan biriydi bu oyunda.Diğeri ise generalin sex partisini basıp çükünü koparttığımız sahne.Koskoca oyunda başka yok lan.

Sözün özü çöp gibi çöptür viçır.
 
Ps4 de bir çok oyunu oynadım soulsborne oyunlarına toplamda 1000 saat harcamışımdır en eksik ne fazla ama witcher 3 her ne kadar combat açısından bekleneni veremese de hikaye anlatımı ve karakterleri ile bir başyapıttır 477 saat oynamışım bu oyunu 5 kere baştan sona oynadım 3 farklı sonu da elde etmiştim DLC lerinden bahsetmiyorum bile bence bu oyunu oynamayanlar bir şans versin derim çok şey kaçırıyorsunuz
 
Çok dandik oyuna çeviri geldi ama buna yapmamış kimse.
Oyun çok karışık.Level atlayacağım ama ne yöne gideyim bilemedim.Ki kuvveti var o ney çözemedim.Çiftkılıç stili seçtim ama çok sağlam bir katana buldum içhimonji diye.Nasıl tek kılıca dönerim onu da bilmiyorum.Skill ağaçlarından işime yarabilecekleri falan seçiyorum ama ninjitsu veya magic bilmem ne de var işin içinde.Baya kafa parlatmak lazım bu oyuna gibi duruyor.Zorluk ise o kadar aman aman değil.İlk bölümü sadece bir kere ölerek geçtim o da iki tane şovalyenin arasına daldım.İki üç tane boynuzlu şeylerden öldürdüm.Değişik bir oyun ama sekiro ve souls serisi daha canlıydı atmosfer ve oyun hazzı açısından.
 
Witcher 3'e özel "Gaunter O'Dimm vs Unseen Elder" konusu açmak lazım. Farklı DLC'lerde gösterilen ve Geralt'ın asla ulaşamayacağı seviyede olan karakterler..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık