Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim icin hayal kırıklığı olan şey serie tam hiz kazandı derken araya fb soktu yine yavaşlattı seriyi ne güzel festival gecesi başlamışken.
Daha karakter altyapısı doldurulmadı. 9 kının neler yaşayıp nasıl bir ruh halinde bulundukları anlatılmadı. Savaş esnasında işte 9 kın şu olaylardan dolayı böyle saldırıyor dediğimiz birşey yaşanmadı. Kısacası şuan savaş olsa sadece Luffy kazansa da gerisinin bi önemi yok kafası olacaktı. Ve şunu da kabullenmemiz bence bizim yararımıza. Burası Wano. Dresrosa Arc 2 yıl sürüyorsa bu arc daha fazlaya gebe. Ben de sabırsızlanıyorum ama yapacak bişi yok. Ve şunu da ekleyeyim Oda'nın en güzel arcı bana göre Enies Lobby Arcıydı. Rakiplerin çoğu hayvandı. Bu arc ise bildiğin bütün rakipler hayvan :hhh: Savaşı beklediğimize değecek bence. Tabii ölmezsek.
 
Poneleri yazan sülale bunlar. Kesin önemli şeyler çıkacak tarihle ilgili.
Okumasını yazmasını biliyor sadece, bilgi nesilden nesle aktarılmıyor. O aileden olmasının bir önemi yok gibi duruyor. Tabi roger ile yolculuğuna kadar uzanırsa flashback orası bilinmez öğrenebiliriz bir şeyler ama sanmıyorum. Tamamen drama için çizilecek bir flashback olacak bence. :(
 
Oden üzerinden Toki nin seriye katkısı kanımca muazzam olacak...Çünkü bu kadın geçmişden geldi.Öldüğüne inanmıyorum.Mutlaka herşey düzene girdiğinde ortaya çıkacak yada meyvesi sayesinde ışınlanacak.Luffy ile mutlaka karşılaşacak eminim bu kadın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık