Şunu Wano başlamadan önce gösterip Zoro dese itiraz etmezdik. Daimyo muhabbetini hatırlayamadım.Yasu'nun söylemine göre bu adam da Kaido ile kapıştı muhtemelen. Daimyolar vs Kaido mevzuu geçmişti sanki.
Şu siluete bak. Resmen Zoro
Şunu Wano başlamadan önce gösterip Zoro dese itiraz etmezdik. Daimyo muhabbetini hatırlayamadım.Yasu'nun söylemine göre bu adam da Kaido ile kapıştı muhtemelen. Daimyolar vs Kaido mevzuu geçmişti sanki.
Şu siluete bak. Resmen Zoro
Mantık dahilinde. Tabii bölgenin önemiyle de alakalı olabilir.Bu kılıç mezarları karlı bölge ringo olması lazım bu shimotsuki ushimaru-nun bölgesiydi o bölge 4 yıl sonra ele geçirilmişti wano-nun en güçlü bölgesi olduğunu düşünüyorum
Önemli olan içerik zaten. Dolu bölüm olunca kimse fark etmez bile.Chapter 962: 13 pages. The content more than last chapter.
Bilgi bölümü olacak herhalde bol bol. Hunter x Hunter mangası gibi bol yazılı olursa göze carpmaz kısalığıÖnemli olan içerik zaten. Dolu bölüm olunca kimse fark etmez bile.
Smoker'in verdiği Toki spoileri doğru çıkarsa, benim için 10 numara bölüm demektir.Bilgi bölümü olacak herhalde bol bol. Hunter x Hunter mangası gibi bol yazılı olursa göze carpmaz kısalığı
Reyiz son 15 bölümün hiç birini beğenmemişsin Seni memnun etmek için ne yapmak lazım nası bi bölüm istiyosunBu haftada bölüm yok.