Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En İyi Şonen Seri

En İyi Shonen Serisi (One Piece Hariç)..?


  • Kullanılan toplam oy
    265
Nesilden nesile fark eder o. Dragon Ball, Dr. Slamp, Yu yu hakusho bunların kendine has espri anlayışları , gerek teknik gerek karakter özellikleri pek çok seriye ilham verdi. Yeniyi yüceltirken eskiyi gömmek ayıp olur.

Db yerine yüz kere HxH yi tercih eder lafını üzülerek küfür olarak aldım.

Not: HxH mangası leş çizimlere sahip ,animesi ise gayet hoş güzel bir seridir ve benim gözümde çakma değildir
Küfür alacak bir şey yok ki.Ben öyle dedim diye Db kalitesinden bir şey kaybetmez hocam. :) Ha şunu belirtmekte fayda var.Animeler arası bu kadar fark olmasaydı bu tarz bir yorumda bulunmazdım sanırım ama yine de iki evreni kıyasladığımda HxH daha bir dolu dolu geliyor gözüme.Yine de Db'ye çöp falan demedim lütfen yanlış anlaşılmasın,biraz abartı cümle kursam da. :)
 
Gintama
Hitman reborn'a oy verilmemis ama o listede olan animelerin bircogunda daha oturakli ve iyi.
Zevkler ve renkler...
 
Fairy Tale dedim. Sebep ? For the glory of Satan. Aşırı bunalım içindeyim lan :eek: Yalınız Hokuto No Ken dikkatimi çekti. Okumaya başladım şu an.
 
Bu anketi hazirlayan arkadasa tesekkurlerimi sunarim. Oyumu hunterxhunter a da attigimi belirtmek isterim.

Bu soyleyeceklerim genel anime/manga tanitimlari icin gecerli. Abi su anime tanitimlarini anime sitelerinden almayin icerigi hic yansitmayan cok ama cok genel bilgilerden ibaret oluyor bunlar. Ben ne zaman bi animeye baslayacak olsam. O tanitimlari okusam ilgi cekmedigi icin baslamiyom bile. Yani mesela fairy tail tanitimi okusam baslamazdim cunku tanitimda Lucy diyor ama hikaye tamamen Natsu uzerine kurulu bir seri. Bu sadece aklima gelen bir ornek.

Aslinda soyle serileri, guzel derinlemesine ve kafada bi sema olusturacak sekilde anlatilsa cok cok guzel olur ve tesvik edici olur.
 

Roronoa Zoro

FMA dururken diğerlerine laf düşmez.
FT diyen arkadaşları da kara listeye aldım :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık