Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 751: Amiral Fujitora, Sabo'ya Karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rayleigh'i indiren adam bence Mihawk. Bununla ilgili birkaç şey gördüm. Şu an vaktim yok ama akşam el atabilirim bu konuya.
mihawk, genc rayleighi rüyasında bile yenemez :D mihawk 20 yıl kılıc kullanmasın ve kizarunun karsısına cıksın bak gör kizaru onu ne yapıyor.e.oda rayleighin haki gücünü shanksle eşit tuttu.eger zoronun sınırı mihawksa, e.odaya bildigim tüm dillerde küfür ederim.çünkü belkide ,ki büyük ihtimalle mihawkı asıcak kişi, baska bir yonkoya hizmet ediyor.(shiliew)ama rayleigh gencken denize acılsa,shanks gibi rahatca yonko olurdu . :good:
 
mihawk, genc rayleighi rüyasında bile yenemez :D mihawk 20 yıl kılıc kullanmasın ve kizarunun karsısına cıksın bak gör kizaru onu ne yapıyor.e.oda rayleighin haki gücünü shanksle eşit tuttu.eger zoronun sınırı mihawksa e.odaya bildigim tüm dillerde küfür ederim.çünkü belkide ki büyük ihtimalle mihawkı asıcak kişi, baska bir yonkoya hizmet ediyor.(shiliew)ama rayleigh gencken denize acılsa,shanks gibi rahatca yonko olurdu . :good:
Mihawk'ı değil bence Shanks ile 2'sini birden alırdı 20 yıl önce :D
 
Kenpachi, Dragon.. Size yazıcam daha sonra özel olarak :)
tamam yazda bir sey degişmez.chinjao dedi, bu deniz kralların denizi.o yüzden mihawk grand lineda oturuyor.zorodan houshoku cıkmazsa mihawkı veya mihawkı yenen shiliewi yener kalır öyle.ama cıkarsa yeni bir kara kral cıkar ortaya.

ve inan doflamingo yoluna devam etsin.houshokusu sayesinde gün gelir, mihawkı gecer.su an mihawkla, dof arasında cok az fark vardır.ama su adaya shanks gelse, düşün dofun suratı ne hale gelir.mihawkta ayagına kadar gidip,bir zamanlar duydugu kücük cocugu anlatır işte :D
 
Mihawk rayleighi indiremez imkansız zaten genç bi kara kral yonko seviyesi dir.
Ben de bu yüzden eğer Zoro'da houshoku çıkarsa seviyesi Rayleigh olur diyorum.Ayrıca çıkacak da en azından ben öyle istiyorum :D
Yani aslında sizin gördüğünüzün üstünde görüyorum Zoro'yu seri sonunda ama Mihawk öyle değil bence.
 

GAMBIT

Fuji saboyu rahat yener diyenleri gordukce guluyorum.

Fuji zoroyi bile rahat yenemez.
 
Eyvah eyvah.Dof bu kadar erken ortaya çıktığına göre Luffy gene dayağı yiyecek demektir.Üstelik dar,suyla kaplı alan ve savunmasız bir Law var ortada,garanti yiyecek dayağı.Şimdiden söylüyorum ikinci Croco vakası geliyor beyler hazır olun.

Küçük bir ihtimal daha var.Dof onları bir şekilde oraya hapsedecek.Ardından da gidip Luffy'nin müttefikleri falan temizleyecek,herkes zor durumdayken Luffy'den güzel bir giriş sahnesi göreceğiz ve vs'ler başlayacak.

Yani her türlü hayal kırıklığına uğradım:S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık