Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 960: Kozuki Oden Sahneye Çıkar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooo öyle bakarsak Herkül yokken de ne Gılgamışlar falan filan vardı :D Boş beleş o dönemin düzgün gıda alamadığı için salak kalmış insanlarını kandırmak için ortaya atılmış kahraman hikayeleri hepsi işte :D
Bu nasıl bir ifade yahu, kaç bin yıl önceden bahsediyoruz, şimdiye bakıp tarihi yorumlayamazsın. :)

Oğuz Kağan yokken Herkül vardı :/
Herkül Zeusun oğlu ve yarı tanrı, Odene baştan uymuyor. Adam atlastan dünyayı alıp sırtlıyor. :) Oğuz kaan ise nokta atışı. Oğuz anasından 1 kere emiyor bir daha emmiyor. 40 günlükken ayağa kalkıp konuşmaya başlıyor. Avcılık, kuş tavşan domuz ayı aslan muhabbeti burda da var. Sonradan halkına önder oluyor, bir eş istiyor goklerden bir eş geliyor ve sair. Odenin hikaye sürecine de uygun. Odeni resmen Oğuzdan kopyalamış, üstüne Japon sapıklığını eklemiş Oda. :)
 
Bu nasıl bir ifade yahu, kaç bin yıl önceden bahsediyoruz, şimdiye bakıp tarihi yorumlayamazsın. :)



Herkül Zeusun oğlu ve yarı tanrı, Odene baştan uymuyor. Adam atlastan dünyayı alıp sırtlıyor. :) Oğuz kaan ise nokta atışı. Oğuz anasından 1 kere emiyor bir daha emmiyor. 40 günlükken ayağa kalkıp konuşmaya başlıyor. Avcılık, kuş tavşan domuz ayı aslan muhammeti burda da var. Sonradan halkına önder oluyor, bir eş istiyor goklerden bir eş geliyor ve sair. Odenin hikaye sürecine de uygun. Odeni resmen Oğuzdan kopyalamış, üstüne Japon sapıklığını eklemiş Oda. :)
Zeus daha sapık, Japonlara ihtiyaç yok. Ha onlarda da ensest pedofili şövenizm ama konu bu değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık