Ertesi gün kadınları mor mağara sığınma evine alacak adamın o triplere gireceğini sanmıyorum.
Bir de o var dimi ya. 6 yaşında geneleve giden adamın 16 yaşında kadınları haremine katarak kurtardığı inanışı.
Ertesi gün kadınları mor mağara sığınma evine alacak adamın o triplere gireceğini sanmıyorum.
WG deli tazminat ödemiştir sıkma canınıDressrosa halkı akıllanmamış hala. Düşmüş, vasıfsız bir kralı tekrar başa geçirmeleri nedeniyle zaten bir beklentim yok bunlardan ama şehir harap halde iken heykel yapmaya kaynak ve zaman ayırmaları ile iyiice raydan çıktılar. Moral bulmak adına yaptıklarını sanıyorum ama o heykellere verilen emeğe yazık günah. Oda'nın iyimserliği olmasa üç gün yaşayamazlar. Bunlara Dof gibi bir otorite gerek, böyle olmaz. Artık Rebecca'nın kocasıma bağlı kaderleri.
Sağ olun başkanım.
Rebecca Luffy'nin. Coby'ye Aisa falan düşer. Yaşı yaşına.Ahan da bunu buraya yazıyorum.Rebecca Coby ile evlenecek.
Sorunlarını dinlemiş olabilir bak; Kinemon Wano için; kendini savunacak bir adamla evlenmek zorundaydı diyor karısı için.
Bir de o var dimi ya. 6 yaşında geneleve giden adamın 16 yaşında kadınları haremine katarak kurtardığı inanışı.
Büyük ihtimal 1. veya 2. Tümen komutanıydı.Oden WB tümenlerinden kaçıncı sırada olacak acaba?
Çok bariz bir şeydi bu zaten.Oden'i Herkülden esinlenmiş diyorlar.
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/dnd117/oden_similarities_with_hercules/
Biz senin gibi mitoloji freak değiliz tamam mı hiç de bariz değildi yaniÇok bariz bir şeydi bu zaten.