Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 750: Savaşın Yönleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Hakuba formunda 2 kat daha güçlü oluyor Cavendish. Yani 3 yıl önce 280 ise, Hakuba açtığında 560'lık vuruyor gibi düşün. Ki aradan 3 yıl geçmiş, kim bilir kaç olmuştur ödülü. ;) Diğer taraftan Hakuba'yı kontrol etmesi mühim değil. Chinjao ile vs atsa Cavendish, vs esnasındayken uyur. O esnada Chinjao saldırırsa Hakuba formu açılır ve anlatılana göre Hakuba rakiplerinin hepsini indirene kadar uğraşıyormuş, ki bunu da gördük D blokta. ;)
Bu mantık yanlış, bu mantıkla Zoro ve Sanjinin 500-600 ödül alması lazım, yanlış sulardasın

Uyumayı falanda sen belirleyemezsin, adam arada bir şans eseri uyuyor ve Hakuba devreye giriyor, ama o formu ' Sağlam ' birine tek atıp indiremez işte, Rebecca bile öngörüp kaçtı saldırısından, K.hakisi olmayan hızlı bir adamda sıyrılabilir

Cavendish Luffy'nin ittifak ayakçı grubundan başka birşey değil arkadaşlar, umudumuzu bağlamayalım yani adama :)
 
Evet benzerliği çok.Ama Smoker versiyonu değiller bence Robin gibi olabilirler.Çünkü o da başta düşman gibiydi sonra yardım falan etti.
Ayrıca olayların gizleneceğini sanmıyorum.Çünkü Law dişilileri kırdım artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyordu.Bu yüzden farklı şekilde gelişebilir.Hem tüm dünyaya Mugiwara no Ichimi geri döndü mesajı verecek diye düşünüyorum :D
Oda bu tarz şeyleri çok seviyor.O yüzden ihtimali var.


@Millennium Wizard

Dof'un inmesi falan neden Cavendish'in üstüne kalsın ki? Alabasta'da Smoker'ın üstüne kaldı çünkü bir korsanın Shici indirmesi hükümetin imajını zedelerdi.Şu an öyle bir durum da yok ortada.Kalsa kalsa Fuji'nin üstüne kalır bu olaylar.

Gerçi ben tüm bu olaylardan Luffy'lerin sorumlu tutulacağını düşünüyorum,hatta devrimciler bir işler karıştırırsa onu bile Luffy'lerin üstüne atacaklardır. Eğer olur da tüm bunları Cavendish yapmış gibi gösterirlerse çok pis söverim açıkçası.:ehe: Bir de bu olay sayesinde Hasır Şapka tayfası,çok cafcaflı bir şekilde Nw'ye giriş yaptıklarını ve de tüm dünyaya "biz döndük." mesajını vereceklerini düşünüyorum.
Yukarıda da söylediğim gibi Oda böyle konuları bazen mizah malzemesi olarak kullanabiliyor.Yada ironi olarak kullanıyor.Chopper'ın ödülü,sanjinin posteri buggynin lordluğu derken Cavendish neden olmasın ? :D Usopp bu arc göklere çıkarıldı.Aynısı tekrarlanabilir yani.Oda karakterlerinin hayallerini gerçekleştirmeyi seviyor.Bazen olduklarından çok değer biçiyor.Adam olmayanları bile adam yerine koyuyor.Bu mantığa dayanarak yazdım.Yine isterse gökten bir ışık indirir luffy çukura düşer,galibiyeti da Cavendish almış gibi gösterir.Yeter ki istesin. :D
 
Luffy 2 senede kaç kat gelişmiştir sence?Onu 400'le çarpıcam da :D
Şöyle hesapla;
1- Cavendish denizlere açılmış 280 milyon ödül yapmış, Hakuba bilinmiyor. Bu esnada Cavendish NW'e giriyor ve 6 ay NW'de takılıyor. O sıralarda Luffy 17 yaşında ve daha yeni denize açıldı.

2- 6 ay geçiyor Luffy Saboady'e geliyor, 300 milyon ödülü var. O esnada Cavendish 1 yıldır NW'de ve ödülü bilinmiyor.

3- 2 yıl geçiyor, bakıyoruz ki Luffy'nin ödülü babası dragon, dedesi garp, kardeşi ace, arkasında wb var diye 100 milyon daha artmış 400 milyon olmuş ve o esnada Cavendish NW'de 3. yılını tamamlayacak, Hakuba denizciler tarafından öğrenilmiş, Cavendish'in gittiği her yerde olay çıkıyor, Rommel'in Kamaitachi'si diye efsane yayılmış ve bu adamın ödülü hala bilinmiyor. ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık