Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 958: Sözleşilen Liman

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onigashima'ya gitmedi. Bence Hiyori'den bilgi aldı ve Orochi'ye aktardı. Orochi'de Udon Limanı'nı bastırdı. Baskına da Kyoshiro ve adamları gitti. Orada bizim tayfaya durumu izah etti. Bazı kötü gemileri parçaladılar ve çatışma izlenimi verdiler. Kyoshiro yakalanan 1000 kişilik samuray ordusunu da oradan kurtarıp 5200 kişilik orduyla başka bir yerde bekliyorlar. Büyük bir baskın yapacaklar. Muhtemelen Kyoshiro, Denjiro çıkacak ve Neko'da gelecek şapkalarını takıp hep birlikte Onigashima'ya hareket edecekler. Sonra Kill Bill'de ki " O-Ren İshi seninle yarım kalan bir hesabımız var" tarzında bir meydan okumayla dışarı çağıracaklar ve karşılarında 5200 kişilik orduyu görünce bir afallayacaklar ve orada kapışma başlayacak. Zoro kelle, kol, bacak ne varsa kesip sonunda; " değersiz canlarınızı bağışlıyorum ama kopan parçalarınızı bırakın. Onlar artık benim." diyecek biz fanlarda zevkten köşe olacağız.
Henüz gitmedi zaten ama bu gitmeyeceği anlamına gelmiyor. Başkent ona kaldığına göre istediği gibi at koşturabilir. Adam büyük ihtimalle yıllardır bu fırsatın gelmesi için dişini sıkıyordu.
 
Komurasakinin, Hiyori olduğunu aslında ölmediğini ve kyoshironun kesmediğini şuan öğrendim. Serideki bütün kızlar birbirine benzeyince bunlar da birbirine benziyor demiştim. :(
 
Henüz gitmedi zaten ama bu gitmeyeceği anlamına gelmiyor. Başkent ona kaldığına göre istediği gibi at koşturabilir. Adam büyük ihtimalle yıllardır bu fırsatın gelmesi için dişini sıkıyordu.
Aynen gidecek ama bilinen 5200 kişinin dışında insanları da örgütleyebilirler ve Franky'nin 100.000 kişilik yapmış olduğu gemilerle epeyi bir insanı Onigashima'ya taşıyabilirler. Boşuna yapılmamıştır o kadar gemi. Usopp'un verdiği mesajdan itibaren Hiyori'yle ortak bir plan içine girmişler belli ki. Hatta bununla ilgili flashbacklerde görebiliriz.
 
Bepo'yu yayınlanan son anime bölümünde Law'a şirinlik yaparken gördük. Bence de ciddi halini görecekmişiz gibime geliyor. Bekleyelim görelim. Bu gece dolunay var!
O sahneyi kaile almak gerekiyor mu? Law'ın şirinliği red edemediğini bilmezdim. :oleyo2:

Bu gece dolunay olduğuna göre savaşta başlıyor. Hadi hakkımızda hayırlısı. :D
 
Acaba Kyoshiro, yakalanan 1000 kişiyi kurtarmak için Orochi'ye bilgi vermiş olabilir mi? Sonuçta Onigashima'ya gitmedi. O limana saldırıyı yapanda Kyoshiro'dur muhtemelen. Hiyori'den bilgi alıp Orochi'nin güvenini kazanmak adına böyle bir plan yapmış olabilirler. En başından beridir Kyoshiro ile plan içindeler zaten. Aslında hain filan yok. Hiyori'nin artık kocaman yürekli bir kız olduğunu ve Oden'in intikamını alacak olgunluğa eriştiğini göstermek adına Hiyori'yi diğer adalardaki prenseslerden daha güçlü bir kişilikte göstermek istemiş olabilir. Bu yüzden Momo'nun ve 9 Kın'ın karşısına çıkmamış olabilir. Bizim tayfa üyeleri ve 4200 kişi Kyoshiro'dan baskın esnasında bilgi almış olabilirler. O da Denjiro çıkacak muhtemelen. Onigashima'ya sağlam bir planla tamda 40 bin kişilik Kaido ve Orochi'nin adamları eğlenirken baskın yapacaklar. Tutsa fena bir teori olmaz ha?
Olabilir. İstihbaratı veren kişi hiyoriyi biliyor ve nerede olduğunu. Zoro kappa ve kılıç çalan kişi biliyor birde. Bunlar olması zor. Kyoshiro da olmayabilir çünkü yaşamasına izin verdi. Başkasıdır muhtemelen ama kim.:bilmem:
 
Bence tüm bölüm etkileyici bir giriş için hazırlıktı. Dün ne olduysa oldu yine bizimkilerin işine yarayacak bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben.
Şunu diyebilirim hava çok güzel deniyor eğer dolunay olursa ve saldırı gerçekleşirse inu ve nekonun asıl halini ve minkleri görebiliriz.en azında iyi bir haber.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık