Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin Garp'ı Kim Olur?

Az daha sabret. Luffy bu arcta h. hakide yardıracak. Ayrıca ilerde de h.hakinin çok daha kapsamlı kullanımlarını göreceğimizi düşünüyorum. H.haki sadece ezikleri bayıltmaktan ibaret de olamaz, yardımcı güç olmaktan da...

Eğer Sanji, k.hakide, Zoro da b.hakide Luffy'den iyi olursa, Luffy de b.hakide Sanji'den, k.hakide de Zoro'dan iyi olur. Böylece herkes bir konuda birbirinden iyi olmuş olur. Gayet adilane.. Luffy'nin farkı ne dersen de h.haki derim. H.hakiyi de beğenmiyorsan birşey diyemem :) Kaldı ki benim bu yazdıklarım kesin diye birşey yok. Olasılık dahilinde şeyler. Zaman gösterir bu olasılıkların gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini. Bekleyelim, görelim...
Valla bilemiyorum hacı.H.hakiden ben de bir şeyler bekliyorum ama hayal kırıklığına da uğrayabiliriz açıkçası. Bir de Luffy ve Sanji falan neden dengelenmek zorundaki? Luffy ve adamları arasında siklet farkı var en basitinden.
 
Luffy'nin farkı h.haki işte yauv, neyine yetmiyor :) Kaç kişi adam akıllı kullanabiliyor h.hakisini seride ? Merak etme. Oda h.haki konusunda bu arcla birlikte perdeleri aralayacak.

H.haki denen olay gökyüzü olaylarını etkiliyor abi. Roger, Shiki'yle karşılaştığında o kadar gemi arasından neyle sıyrılıyor da Shiki'nin müttefiklerini alabora ediyor ?

Shanks, Wb'nin gemisinde tahtaları parçalıyor h.hakisiyle. Daha emin olmayıp da buraya yazamadığım birkaç bişey daha var. Yani ezikleri bayıltmak falan hikaye.

Marineford'da Sengoku, Akainu gibi adamlar, Luffy h.hakisini saldığında ezikleri bayıltacak eyvah eyvah diye mi endişelendiler sence ?

Çok farklı olayları çıkacak çok. Neyse şimdi daha fazla vaktim olmadığından ayrılmak zorundayım. Sizlere iyi forumlar, görüşmek üzere.
Bazı insanlara göre de h.hakisi olan adamlar diğer hakil türlerini,sıradan insanlara göre çok daha fazla geliştirme yeteneğine sahip diyor ki ben de bu şekilde düşünüyorum.H.haki demek her yönden potansiyel demektir.@Dragon'un bu konuda çok güzel bir benzetmesi var. "Tashigi'de çaydanlık kadar haki,Vergo'da deniz kadar haki ve h.haki sahiplerinde ise okyanus kadar haki vardır." Bence de okyanus kadar var ama bunu açığa çıkartmak önemli işte.Bunun için de çalışma ve zaman gerekiyor.
Roger'ın her şeyinin sesini duyma olayı bile k.hakinin en üst seviyesi olduğunu düşünüyorum ben.
 
ussop alacak bir tane şeytan meyvesını küçüklerinden :D akainunun ağzına atacak sapanıyla sonra akaiunu patlayacak ussopp kahraman olacak illa kaaba kuvvet mi olması lazım :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık