Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna lawın son sahneleri diyen de var daha yeni başlıyor diyen de. Ölecek mi acaba? @traokun
Ben öleceğine inanmıyorum.

Daha yeni başladığını düşünenlerdenim. E.Oda, Law konusunda beklediğine göre afalladı. Bu kadar popülerlik ummuyordu. Rosa'dan sonra farklı bir yol çizdiğini düşünüyorum. Yani Rosa'ya kadar aklında öldürmek varsa da artık yok. Tabi bu işin bencesi. Zaten hiç bir şekilde ölümünü Cora hatrına kendime yediremiyorum.


@William cutting sana da gereken cevabı @Sogotoh @Eric Cartman vermiş.
 
Sadece iki kişi 5i geçti denmiyor, Roger en yüksek korsan ödülüne sahip deniyor. Xebec'in de 5.4 milyar olmasına bir engel yok.
Ayrıca çok abartıyorsun. Sana göre 4.6 milyar ödüllü Kaido ile 5 milyar ödüllü wb arasında uçurum var sanırım. Kafana göre de seviye çiziyorsun yine hiçbir veriye dayanmadan.
Veriye dayanarak konuşursak; Xebec için Roger'ın karşılaştığı en güçlü rakip ifadesi kullanıldı. Roger ile wb de rakipti. Bu da wb en güçlü zamanında bile Xebec kadar olamamış demek oluyor. Yani gördüğün gibi o dönemin seviyesi gayet yüksek olabiliyormuş günümüzden. Hem altı üstü 40 yıl öncesinin ne kadar farkı olabilir bugünden güç olarak. 400 yıl öncesiymiş gibi değerlendiriyorsun.

2 kişi hayır 5 milyar üstüne çıkan korsan olmamış.


İttifak olursa tek başına Wb veya Roger gibi adamlardan daha büyük tehdit olacak demek istiyorlar ödülleri geçecek diye.

En güçlü rakip ifadesini bende anlamadım.Eldeki bilgilerle çelişki yaratıyor görünüyor.Hadi diyelim senin dediğin gibi beyazsakalın zirve halinden güçlü öyle ödül bile alamadan öldü Rox.Yine de şöyle bir nokta var.

Roger zirve beyazsakalı yendi muhtemelen.Bu adam da o zirveden güçlü.Yine Roger bu adama tek başına kafa tutabilirdi tek başına dövüşebilirdi bu adamla.İkiye bir dalması gerekmezdi yani.

Buradan şunu anlıyoruz.Demekki o sıra Roger zirve beyazsakalı yendiği seviyede değil henüz.Çok daha zayıf.

Az düşünsenize Roger tek başına dövüşebilecek kadar güçlü olsa Garp niye bu adama onunla beraber saldırsın.Gider tayfanın geri kalanına saldırırdı.Ancak panelde Rox'a bakıyor Garp.

Buradan çıkarılacak sonuç 38 yıl önce Garp ve Roger'ın zirve güçlerinde olmadığıdır.Yani seviyelerini daha sonra arttırdılar.Bu olay şöhretten başka birşey ifade etmiyor.

Garp ve Roger gibi 2 imparator da seviyesini arttırmış bunu Sengoku söylüyor.
 
Beckman'dan hep bir atak bekliyordum zaten. Ama dediğin kadar olmaz gibi ödülü.

Bu arada Rayleigh'nin ödülü de merak konusu. 2.5 çıkar mı aceba?
Bence genç Shanks diye tahmin ediyorum 4 milyardan aşağısı kurtarmaz.

Ve farkeden oldu mu bilmem.Ödüller güç göstermiyor deniyordu ama Oda ödüllerle direk ligi belirlemiş.Spoilerda düz 5 milyar deniyordu Wb ama küsüratlar var.Küsüratları bu sebeple verdiğini düşünüyorum.

5 milyar üstü Korsan Kral ligi.

4 milyar üstü de İmparator ligi gibi gözüküyor.

Shanks o yüzden 4 milyar 48 gibi ödül almış bence.;) Bunu belirtmek için.

1 milyar 57 ödülüyle aynısını Kata için de belirttiğini düşünüyorum.1 milyar üstü sağ kol ligi yani.Jack bu ayarda değil.



Teach sorun oluşturuyor ancak o hem çok yeni hem de ödülü Urouge gibi sembolik şu an.Oturmuş hesaplayıp vermiş Oda.
 
Rayleigh Dof ve Magellan'dan zayıf olan bir adam için böyle bir tabir kullanamaz işte.Ki mevzu o değil zaten burdaki arkadaş daha öyle bir manga panelinin var olduğundan bile habersiz.
Benim söylemek istediğim Rayleigh'in o sözünün, yaptığı güç sıralamasını bence çürütmemesi. Yoksa söyler söylemez ben onu bilemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık