Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 365 82.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 79 17.8%

  • Kullanılan toplam oy
    444
Serideki adam gibi adam adamın dibi diye liste yapsak rahat ilk 5 e girer.Güç olayına girmedim.Buna girsem zaten 1.ci veya 2.ci olacağı kesin.
 
Zamanındaki adamdır oyumu değiştirip adam değildir yapıyorum. Akainu çok daha mert bu heriften. Sengoku ile cibilliyetsiz yaşlı kurt ikilisi, al birini vur ötekine.
 
Bir torununun ortasına kocaman delik açacaklar diğer torununu da yoldaşları yanında olmasa parçalayacaklar sende eline mısır alıp çekirdek alıp izleyeceksin sonra Kıhrımın Gırp .... Bu adam seride hater olunabilecek yegane adamdır yok görevi için yok bilmem nesi için torunlarının ölümünü izledi diyenler baba olduklarında ne dediğimi anlar şayet bir baba olarak deseler ki bana evladının bir damla kanımı aksın dünya mı yansın deseler bana çabuk bir çakmak tüm dünyayı yakacak kadar da benzin verin derim geçeceksin o işleri yok Roger'a yürümüş yok Rox a yürümüş tek yumruğuyla Roger,Rox,BM ,Kaido,WB'yi aynı anda indirse gerçek değişmez bu ihtiyar ADAM DEĞİL...
Garp'ın yaptığı doğrudur. Konumu neyi gerektiriyorsa onu yapmıştır. Senin evladın eşkiya olsa, terörist olsa vatanı mı yakarsın, evladını mı yakarsın? Ben evladımı yakarım, vatana ihanet eden babam olsa acımam. Korsanlarda gittikleri her yerde insanları katleden, gasp eden suçlulardır. Ace veya Luffy gibi halka zarar vermeyen korsanlar olsa da korsan korsandır. Garp adamın hasıdır. Ace, Luffy ve ve Sabo'yu uyarmıştır.
 
Adamdır diyenler adam değildir diye değiştirebiliyor ama adamdır diyenler daha adamdır diyemiyor. Güncelleme gerek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık