Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 749: İleri! Ruffian Ordusu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yerde Zoro var. Bir günde Luffy günün konusu olsa böyle, onun hakkında güzelce tartışılsa yorumlar atılsa ne iyi olur. Tamam kabul ediyorum Zoro karizma ve paylaşılamıyor ama Luffy'i de göz ardı etmemek gerek. Mesela son bölümde bile Zoro, kaptanını övüyor biz mest oluyoruz ama burada doğru dürüst bahseden yok. Varsa yoksa Zoro.
Yada Franky-sama :ehe:

O değilde ne boş bölümdü arkadaş geçen haftanın boşluğu bu haftaya da yansımış resmen :oleyo2:

Not: Bu arada Pica Oars'dan büyük Sanjuan kadar değildir belki ama bayağı büyük :good:
 
@Sword Way
Hacı ben de Luffy'nin D. farkıyla alacağını düşünüyorum ama o şekilde olması için dövüşün çetrefilli geçmesi ve Luffy'nin sınırına dayanması,ardından da kayışı koparması gerekiyor. Luffy'nin berserk moda girmesi için zaman geçmesi gerekiyor ve o süre zarfında da ölmemesi lazım.Bunun için de yeni teknikler şart. Pica'ya direkt bizim bildiğimiz en güçlü saldırısını gösterdiğine göre(Grizzly magnum) yeni saldırıları illa ki vardır diye düşünüyorum.

Kısacası Luffy'nin bir süre ağır yaralanmadan dövüşü idare etmesi lazım ve işte asıl bu kısım sıkıntılı.
 
Kuro da hızlıydı Luffy'den ?




Şimdi Kuro'yla, Luffy'i mi karşılaştırıyorsun deme. Anladın sen anlatmak istediğimi. Sadece hızla bir cacık olmaz. Kenbunshoku için Pica'nın gerçek bedeni olayını diyorsan alakası yok k. hakiyle onun.

Doff her türlü yer normalde Luffy'i. Ama dediğim gibi son anda yine yardıracak h.hakiyle . Farkı orda yakalıcak. Oda karşılaştıracak Doffy'yle, başka seçeneği yok. Sonraki rakipler çok daha ciddi ve güçlü olacağı için Doffy şu an Luffy için en uygun rakip.
Zaten Luffyde sadece bi hız var:( bende dedimki Luffy Doftan hızlı onun için kazanacak dimi :/
Hız dayanıklık meyve vs. iki karakteri kıyaslarken seni avantaj konumuna sokan kıstaslardır. Daha Dofta k. haki var daha tam belli bile değil gördük mü adamı bu şeyi kullanırken Luffygil pencerenin arkasında adamı izliyor haberleri yok ha çokta önemli mi bu olay değil zaten Dof şovunu yaptı belki orda bizimkilere tuzak bile kurmuş olabilir? Ne diye pica oraya geldiki neyse Luffy üstündür bence k. hakide ve hız önemli bir faktör bir vs de:good:
Zaten dedim olay D. ve irade de bitecek:)
 
O degilde bizim robot abimiz franky fabrikayı yok edebilecekmi yani ışını bunu basarabilirmi en cok onu merak ediyorum.
 
Şu bi madenden yapılmıştı elmastan bile sert oldugu söyleniyordu sanki ışının gucu yetmeyecek gibi belki kanjuro(umarim dogru yazmısımdir) belki o iceride ise bisey yapabilir.
En güçlü saldırısı lazer değildir diye düşünüyorum. belki franky shogun ile daha güçlü saldırısı olabilir. Eğer patlatamazsa dediğin gibi kanjuro yardım edebilir.
 

Alpamis

Eğer Dof'u Law alacak olursa ve de kazanırsa Luffy'nin eşleşmesinin CP0'dan biri olacabileceğini düşünmedim de değil ve bu adamlardan biri Dof'tan güçlüde olabilir yani dahaden onlar hakkında bir bilgimiz yok.Ama büyük ihtimal Dof'u Luffy yenerek Chinjao'ya da cevabını vermiş olacak.
 
Kanjuro'nun gölgesini sonradan gizleme amacı ne olabilir sizce? Hiç görmediğimiz bir karakter olsa neden gizlesin ki ? Merak etmeye başladım ben bu adamı.
 
Şu bi madenden yapılmıştı elmastan bile sert oldugu söyleniyordu sanki ışının gucu yetmeyecek gibi belki kanjuro(umarim dogru yazmısımdir) belki o iceride ise bisey yapabilir.
Kairouseki. Yazması baya zor ya. Frankye bu kadar gvendiklerine göre vardır bir bildikleri. Zaten Dof düştükten sonra elbet yıkarlar bir şekilde. Birde bu kairouseki'ye nasıl şekil veriyorlar hep merak etmişimdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık