Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Kekik123
Hayır dostm bahsettiğin bölüm anime filler'ı. Toei'nin yaptığı klasik katliamlardan biri. Mangada böyle bir drum yok.

Bu arada Ohara'dan Arthur'un enteresan bir teorisi var. SSG, yani Special Science Division'dan farklı olarak, Japonca da es-es-gee olarak okunuyor diyor. es-ey-dii yani S.A.D. mevzusuna benzer. Acaba diyor Vegapunk; Ceaser'dan farklı olarak, meyvenin yan etkilerini kaldırmış ve Smile'dan daha yetkin bir kimyasal üretmiş olabilir mi diye soruyor. Yani Vegapunk'ın artık Shichibukai'ye olan ihtiyacı ortadan kaldıracak yeni icadı, Kaidô'nun artificial zoan'larına rkip daha iyi bir meyve ürünü, hatta Logia'lar falan olabilir teorisini ortaya attı. Uv beybi beybi! Çok enteresan bir fikir.
 
Toki geleceğe gittiği zaman, geçmişe geri dönemiyor. Meyvesi ona geleceğe dair bir şeyler görme yetisi vermiyorsa, bu kadar fazla olasılığı görüp de ona göre hareket etmiş olması mümkün değil.
20 yıl sonra shogunun düşeceğini söylediğine göre ve 20 yıl sonraya bizimkileri gönderdiğine göre biliyor olma ihtimali var galiba. Bunu daha önce hiç sorgulamamıştık valla. Sadece 20 yıl sonra wanoda bir savaş olacağını bir şansları olabileceğini düşünmüş olabilir.
 
Son düzenleme:
Filler çok az diye izliyordum izlediğime çok pişman oldum poneglyph-ler konuşulunca o aklıma geldi geçen bölüm prenses vivi olayı oldu dedim bizimkilerin yolu alabasta-ya düşer bu poneglyph akıllarına gelir kırmızı çıkar diye düşünmüştüm şaka gibi
 
Yeri değişmiş ise, tekrardan nasıl gitsin? Bana manga sayfası atmana gerek yok, neyin ne olduğunu biliyorum.

Ben sadece bir ihtimalden bahsettim. Tanrı Vadisi'nin şekli, Raftel görsellerini andırıyor. Belki ada sadece kitabeler sayesinde ortaya çıkıyordur. Çıktıktan sonra da görünür hale geldiği için isteyen gidebiliyordur. Böylece kitabeler yine atalardan kalır, Tanrı Vadisi de Raftel olur. Bak sana hemen bir senaryo uydurdum. Bu senaryoya Beyazbıyık'ın oraya nasıl gidildiğini bilmediğini de ekleyebilir ve Roger ile olan konuşmasını mantıklı bir şekilde bağlayabilirim. Ancak gerek yok.
Bende mantıksız diyorum, Oda God Valley diyecek, sonradan sürpriz aslında burası Raftel miydi diyecek.
 
4. Poneglyph hakkında aklıma garip bir şey geldi bunu doğrulamam için mangayı tam bilen birisi lazım ben seriye animeden başladığım için şu an söyleyeceğim yerler filler mi değil mi tam bilmiyorum olay şu zoro - luffy - chopper alabasta adasındayken yanlışlıkla çöl kumlarının altındaki bir yere düşmüşlerdi ve bir poneglyph bulmuşlardı demin arkadaşıma bunu söyledim kırmızı ponenglyph-i orda bilerek kırmızı çizmemiş olabilirler mi dedim önemli olan manga olduğundan animede mavi yapmışlardır dedim arkadaşımda orası karanlıktı karanlıkta kırmızı koyu lacivertimsi gözüküyor olabilir dedi eğer ponegliph kırmızıysa mavimsi lacivertimsi göstermişlerdir çok fena düşünmüşler dedi nedense bana mantıklı geldi mangada o poneglyph gözüktü mü bizimkiler zoro luffy saf o poneglyph-i unutmuşlardır belkide serideki en önemli şey olduğunu düşünüyorum bir şekilde karşımıza çıkacak bu vivi alabasta olayları oldu önceki bölümlerde bu poneglyph-in yolu yapılıyor olabilir
fiiler
 

Bu da:

Bence Tenryûbito'nun Tanrı Vadisi, üç Demon'un birbirine girdiği ve haritalarla yeryüzünden silinen yer, kesinlikle Raftel (yahut Laugh Tale). Eğer Karasakal'ın örnek aldığı Güç Kompleksli Xebec'in de Yami Yami no Mi'ye sahip olduğunu farz edersek, Meyve gücüyle adayı ortadan kaldırması veya ne bileyim ışığın oraya yansımasını kırması vb. bir durum söz konusu olabilir. Yani sonuçta Enies Loby'nin altında deniz tabanına kadar uzanan bir şelaleden bahsediyoruz. OP dünyasında Tekking101'ın da dediği gibi, "Coğrafya Herşeydir". Bir ara denk getirirseniz o seriyi de izleyin derim.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLhOBpC1BbayUwwTHuOBWTUFgQ-Oo0alT9
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık