Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüme çok çok iyi gibiden başka seçenek konulmasın, eğer konulursa ve burak kötüyü ortaya oy veren olursa banlansın, ev adresi bulunsun ve evi yakılsın. Yakılmadan önce eşyaları yağmalansın, 40 gün 40 gece işkence görsün, 50 gün boyunca evlendirme programı izletilsin, en sonunda da ibreti alem için taşlanarak öldürülsün.
 
Shanks 6 yıldır yonkou imiş he. Vivre cardların hiçbir geçerliliği olmadığını net bir şekilde gösteriyor bu bölüm bize. Ayrıca Shanks'ın tayfası için en dengeli ve yenilmez tayfa denmiş. Galiba diğer yonkou faydalarından daha güçlü Shanks'ın tayfa.
Vivre card saçmalıklarına hiç inanmayın demiştik, fan yapımı şeyleri önümüze gerçek öz bilgiymiş gibi sunmaya çalıştılar. Bir sürü çelişen bilgi mevcuttu halbuki.
 
Hahaha:
"Sengoku: Kaido and Big Mom, it is true that they used to be on the same ship, however, their current strength is on a whole different level than it is 38 years ago. If the information on their “alliance” is true,"
Dedik dedik, yok amiraldi accık atladı yonko olmuşlardır dendi. He abi adam 25 yaşında amiral gücündeydi, 30'una gelince bi anda Yonko oldu.
Aha bak bizzat Sengoku diyor, 38 yıl öncesine göre hayvani bir güç farkları var diye.
Ben Rox Korsanları'nı şöyle düşünüyorum şimdi:
Kaptanları aşağı yukarı şimdiki yonkou kaptanları seviyesidir.
Komutanları da ( Kaido, WB, BM, Shiki,) aşağı yukarı King seviyesidir. Yani adamın altında 3-4 tane sağ kol seviyesi komutanı var. Fark buradan kaynaklanıyor gibi. :D
 
Mihowk için zamana bıraktık her şeyi Reis için kan alacaz kan ama ilerde :üzgünüm:
From now on, we’ll not be able to use the “Warlords” against the “Four Emperors”!! Whether the choice of omitting those poisonous ones is correct or not, is depended on the future work of SSG, the special science corp of Marine.

Haydi eyv. :D İsteyen istediği yere çeksin. XD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık