Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha wano bitecek oradan elbafa geçilecek oradan son pone bulunup raftele gidilecek dünya tarihi aydınlatılıp son savaşa gidilecek ki bu da en az 3 arc daha var demek. O da en az. Oda reis buradan 5-6 arc çıkarır bence :D
Bu hızla devam ederse, 5 6 yıl bile sürmez. Bana sorsan 10 yıl devam etse yine okurum. Şimdi bi ufak hesap yaptım 9 yıl olmuş sanırım başlayalı.
 
Bu hızla devam ederse, 5 6 yıl bile sürmez. Bana sorsan 10 yıl devam etse yine okurum. Şimdi bi ufak hesap yaptım 9 yıl olmuş sanırım başlayalı.
bence devam eder. adam hala yeni karakter yeni şeyler ekliyor. rox ekibi ve kaptanı çıktı şimdi de. Bu kadar çok yeni karakter eklemeye devam ederse bitmez kolay kolay.
 
WB'ye bak sen kendinden güçlü ve iradeli başka bir kaptanı daha mı varmış hahahaha :hhh:

Bu adam gibisi daha gelmez :ühü:
Aile isteyen adam Korsan mı olur la.:S Rox nasıl biriyse artık WB bile adamı olmuş.:D Büyük ihtimal yaşça daha büyük biri çıkacak. Yoksa WB , Roger'ın da adamı olurdu.
 
İki kişinin denk dövüşmesi 1'e 1 milimetrik olarak aynı seviyede olduğu anlamına gelmez. M. Ali ile G. Foreman da denk dövüşür lakin Ali 8. roundda çakar indirir.
Milimetrik olarak aynı olsa eşit olur zaten denklik kavramı farklı.Kimse eşitler demiyor öyle olsa Roger kk olamazdı çünkü eşit olduğu adamı geçemezdi şu adadaki devler gibi.Adam göğsü yarmış geçmiş sonuç olarak.Belki 5 gün dövüştüler ama bir kazanan çıkmış diye tahmin ediyorum.Beyazsakalın yarayı anma biçiminden.

Queen'in ödülü 200 küsür M Katakuri'den yüksek diye onu Kata'dan güçlü yapan sen 500M'lik farkı tavada tere yağ gibi eritti ya la.:D

Üstelik WB'nin ödülünün Roger öldükten sonra da artmış olma ihtimali varken.:D
Kata ve Queen ile imparatorların farkına milyon açısından bakarsanız yanılırsınız.

Queen Kata'nın ödülünün neredeyse %30 fazlasını almış.Bu açıdan bakmanız gerekiyor.Roger ve Wb arasında rakam fazla ama oran %10.Ve tabii o + 500 milyon nasıl geldi belirsiz.Bir kısmı sırf korsan kral ünvanının büyüklüğü için bile verilmiş olabilir.Luffy imparator oldu diye 1.5 milyar ödül aldı biraz da ünvanlar etkili olabilir.
 
Rox'un lideri kim acaba... Birde o çıkmasın piyasaya yıllar sonda BM, Kaido birleşmesini haber alıp... Liderleri ölmediyse tabi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık