Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milimetrik olarak aynı olsa eşit olur zaten denklik kavramı farklı.Kimse eşitler demiyor öyle olsa Roger kk olamazdı çünkü eşit olduğu adamı geçemezdi şu adadaki devler gibi.Adam göğsü yarmış geçmiş sonuç olarak.Belki 5 gün dövüştüler ama bir kazanan çıkmış diye tahmin ediyorum.Beyazsakalın yarayı anma biçiminden.

Kata ve Queen ile imparatorların farkına milyon açısından bakarsanız yanılırsınız.

Queen Kata'nın ödülünün neredeyse %30 fazlasını almış.Bu açıdan bakmanız gerekiyor.Roger ve Wb arasında rakam fazla ama oran %10.Ve tabii o + 500 milyon nasıl geldi belirsiz.Sırf korsan kral ünvanının büyüklüğü için bile verilmiş olabilir.Luffy imparator oldu diye 1.5 milyar ödül aldı biraz da ünvanlar etkili olabilir.
WB'nin Roger'dan sonraki 20 yılda ödülünü artırmış olma ihtimali bile var. Ona rağmen arada 500m'Lik fark var. Ayrıca o nasıl bir savunmadır. İyi o zaman WB'de en güçlü adam ünvanı var diye Kaido'dan ödülü fazla diyelim.

Daha tam spoiler gelmeden 68 sayfa konuşulduysa yarın sağlam bir spo daha gelirse 200'ü zorlar bu konu. Gerçekten efsane ya.

Tehdit olmayı bir açsana? Niye bu kadar kolay geçiştiriyorsun?

Birincisi tehdit olabilmek için güç gerekir. Dragon örneği veriyorsun ama onun bile en az Yonkou gücünde çıkması bekleniyor. Ayrıca Dragon ile Roger farklılar. Dragon'un fikir boyutu da var. İnsanları gücünün yanında fikirleriyle de yanına çekiyor. İnsanları kazanıyor. Krallıkları sadece güç ile değil aynı zamanda fikirlerle de fethediyor. Dragon'un yaptığı devrim o yüzden onun tehdit unsuru olmasına farklı parantez açılır. Ama Roger öyle değil. Roger fikirlerinden çok kişiliğiyle gücüyle tehdit unsuru oluşturan bir adam.

O doğrudan tehdit o yüzden sembolik 500m aldı diyip olayı kolayına geçiştirme. Roger için bu elbet gücüne bir atıftır. Korsan Kral olduğu için mi o ödüle sahip? Yoksa o ödüle sahip olacak noktada olduğu için mi Korsan Kral? Tehdit ise Kaido da Big Mom da tehdit. Dünyadaki gelmiş geçmiş en büyük savaşı çıkarmak istiyorlar. Bu adamların elinde olsa Hükümet'i yıkacakları bariz değil mi? Bariz. O yüzden 'tehdidi' bu kadar basit geçiştirip de teselli aramayalım.

Ödüller ile Mangaka az çok bir şeyler anlatmayı ister. Bunlarla mesaj veriyor Mangaka. Luffy'nin Kid'in ödülünde 30 m düşük olmasına Shakky'e açıklama yaptırıyorsa ödülleri elbet kaale alacağız. Ama bu noktada parantezler açılıyorsa onları da dikkate alacağız. Roger 500m fark atmış WB'ye ki WB'nin ödülünün Roger öldükten sonra artmış olma ihtimali de var. Tehdit olabilmek için en başta da elbet güç gerekir.

Açılın ben tehdidim, fikirlerim çok tehlikeli.:D

Sana son olarak Crocodile'ın lafını atayım.

''Aç gözlerini Saitama, İdealler ancak onları başarabilecekler tarafından ele alınır.'':D
Sadece fikir olarak tehditten bahsetmedim. WG'yi hedefleyen bir başka isim olan Dragon'a en çok aranan suçlu ünvanı verilmesinde, WG'yi hedef almasının rolü çok büyük ama. Zaten güçlü değilsen ve WG'ye bir tehdit oluşturamıyorsan, WG için bir sorun yok. Yani güç tabi ki çok önemli. Ben Roger ve WB'nin arasındaki ana fark bu oluğu için Dragon örneğini verdim. Bireysel güçleri aşağı yukarı denk. Bunun iması defalarca yapıldı. Hem sayı kapağında resmedildi hem de buna şahit olmuş karakterlerin dilinden öğrendik. Aralarındaki fark WG'ye bireysel güçleri haricinde ne kadar tehdit oluşturdukları. Biri gerçek tarihi öğrenmiş. Pone'leri "duyabiliyor". Büyük ihtimalle geçmişle alakalı olan ve bulunmasıyla WG'ye meydan okunmasına sebep olacak olan One Piece'i de bulmuş. WB'nin ise bunların hiçbiriyle bir alakası yok. D'nin iradesini bile kişisel merakından soran biri.

Sen bireysel olan ödüle, tüm bu saydıklarımı, iki adamın tayfalarını, nüfuzlarını, OP dünyasını etkileme kapasitelerini eklemezsen olmaz. İkisine de aynı ödülü verseydi Oda, bu ne biçim iş demez miydik? "Hani nerde bu adamın KK'lığı? Gerçek tarihi öğrenmiş oluşu?" diye sorgulamaz mıydık?

Ödüllerin bireysel güçten daha fazlası olabileceğini biliyoruz zaten. Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurunca çıkan tablo bu. Roger ve WB bireysel olarak denktir. Gerisi de 500 milyon ancak etmiştir :D

Hani sen çelişkili davranışları sevmiyordun ya o bakımdan söyledim. Aile isteyen adam korsan mı olur sana soruyorum bunu?:D
Çelişkili bir davranış değil, Op için bakacaksın olaya, adamın nasıl bir adada çocukluk geçirdiğini de anlattılar daha neyi nereye zorluyorsun.

Sabahtandır alttan alta işlediğin kaptanını dövmüşler olayına da bir önceki sayfada güzel bir cevap gelmiş. Atılan sayfaya bak, Adamın kaptan olarak denize açılıp maceralar yaşamak istediğini görmüyoruz bize verilen sayfada, kaptanını cebinden çıkaracak bir WB var orada :byee:

WB'nin Roger'dan sonraki 20 yılda ödülünü artırmış olma ihtimali bile var. Ona rağmen arada 500m'Lik fark var. Ayrıca o nasıl bir savunmadır. İyi o zaman WB'de en güçlü adam ünvanı var diye Kaido'dan ödülü fazla diyelim.
Ona ihtimal vermiyorum.Beyazsakal gençken zirveydi sonra yaşlandı diyor ya herkes o zaman bu adamın yaşlanırken zirve ödülüne ulaşması epey mantıksız olur.Genç zirve halinde almıştır 5 milyarı.Hani oradan gidecek yeri de yok zaten korsan krala bile 5.5 vermişler.

Korsan kral ünvanı en güçlü adam yada kılıç ustası gibi ünvanlardan çok daha büyük diye düşünüyorum.Ha belki arada 500 milyonluk güç farkı olabilir ama örneğin diğer imparatorlar gibi 300 iken korsan kral diye 500 milyon fazladır ödülü anlatabildim umarım.

Ve imparator seviyelerinde 500 milyon çok büyük rakam mı onu önce görmemiz lazım.Bu da aslında Kaido vs Koca ana dövüşünü gösterseydi olurdu.Şöyle ölümüne sonuna kadar çizeceği bir dövüş.Ancak göstermiyor bunları.

Shanks'e helal olsun bu arada. 39 yaşında, meyvesiz, tek kollu ve kafasına göre takılan bir adam olmasına rağmen 4 milyar ödül almış. Hiçde küçümsenecek bir şey değil bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık