Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu babayiğit için de ödül tahminleri yapalım. Ölüsü dört milyar ediyor. Heyt be.
 
Son düzenleme:

Üye silindi 5781

King Kaido daha başka olacak ama. Shanks Beckman daha başka
Yani 2. adamın ile kaptanın arasında böyle bir fark olması gerekiyor şahsen. Big Mom katakuri dengesi hoşuma gitti ama çok uçurum baya uçurum yani. Bence 2 milyar ve dediğim gibi taş kırsan 3 milyar fark vardır. Zoro ile Luffy arasında da su an çok büyük fark mevcut aslında.
 
O değilde Roger ve Garp Shikinin kaptanını indiriyorlar ama Shiki Garp ve Sengokuyu aynı anda adam yerine koymuyor.Seride zaman kavramıyla güçler dengesi arasında çelişkiler var.
 
WG'nin kendi bütünlüğüne verdiği önemi biliyoruz. Ona direkt tehditsen en çok aranan adam oluyorsun. Örnek: Dragon.
Sen tutup da hype'lanan bir meyveyi örnek veriyorsun. Hadi diyelim ki bu doğru, BB'nin ödülü neden hala bu kadar düşük? Kusura bakma, argümanın çok zayıf. Meyveden başka birşeyle gel.
Tehdit olmayı bir açsana? Niye bu kadar kolay geçiştiriyorsun?

Birincisi tehdit olabilmek için güç gerekir. Dragon örneği veriyorsun ama onun bile en az Yonkou gücünde çıkması bekleniyor. Ayrıca Dragon ile Roger farklılar. Dragon'un fikir boyutu da var. İnsanları gücünün yanında fikirleriyle de yanına çekiyor. İnsanları kazanıyor. Krallıkları sadece güç ile değil aynı zamanda fikirlerle de fethediyor. Dragon'un yaptığı devrim o yüzden onun tehdit unsuru olmasına farklı parantez açılır. Ama Roger öyle değil. Roger fikirlerinden çok kişiliğiyle gücüyle tehdit unsuru oluşturan bir adam.

O doğrudan tehdit o yüzden sembolik 500m aldı diyip olayı kolayına geçiştirme. Roger için bu elbet gücüne bir atıftır. Korsan Kral olduğu için mi o ödüle sahip? Yoksa o ödüle sahip olacak noktada olduğu için mi Korsan Kral? Tehdit ise Kaido da Big Mom da tehdit. Dünyadaki gelmiş geçmiş en büyük savaşı çıkarmak istiyorlar. Bu adamların elinde olsa Hükümet'i yıkacakları bariz değil mi? Bariz. O yüzden 'tehdidi' bu kadar basit geçiştirip de teselli aramayalım.

Ödüller ile Mangaka az çok bir şeyler anlatmayı ister. Bunlarla mesaj veriyor Mangaka. Luffy'nin Kid'in ödülünde 30 m düşük olmasına Shakky'e açıklama yaptırıyorsa ödülleri elbet kaale alacağız. Ama bu noktada parantezler açılıyorsa onları da dikkate alacağız. Roger 500m fark atmış WB'ye ki WB'nin ödülünün Roger öldükten sonra artmış olma ihtimali de var. Tehdit olabilmek için en başta da elbet güç gerekir.

Açılın ben tehdidim, fikirlerim çok tehlikeli.:D

Sana son olarak Crocodile'ın lafını atayım.


''Aç gözlerini Saitama, İdealler ancak onları başarabilecekler tarafından ele alınır.'':D
 
En çok merak ettiğim meyvesiz, saf hakiyle dövüşen kişiler, çok üstün meyve güçleri varken bu kişiler serinin zirvesinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık