Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Gorosei görüşmesi değil.
Franky,Shanks ve Mihawkın doğum günleri aynı gün. Bence bu üçlü Imin evlatları en büyük kardeş Mihawk bir küçüğü Shanks en ufakları ise Franky. Rogerın Joyboyun soyundan geldiğini ve D.nin arzusunu gerçekleştireceğini bilen Im,veliahtı olan ve gözünü devir alan Mihawkı korsan olarak denizlere salarken küçük kardeşi Shanksı Rogerın yanına ajan olarak sokuyor. Rogerın ölümünden sonra ise sonraki yüzyılın taşıyıcısı olan Luffynin tayfasına en küçük kardeş Franky sokuluyor. Yeri burası değildi ama kafamdaki Shanks tablosu bu benim.
Bundan bir iş çıkmaz. :bilmem:
 
Ş*nksu'nun şu ödülü bile balon çıkacak. Gidip ağababalarına "madem yonko yaptınız bari üç beş milyar ödül patlatın da keyfimiz yerine gelsin" demiştir.
 
Şhiki o kadroda Roger den sonraki belki de en güçlü kişi. WB ile denk( WB daha güçlü de olabilir bilemiyorum) .

O zukko filme aldanmamak gerek.
 
Yonko ödülleri beklediğim gibi çıktı. Güç sıralaması da kafamda böyleydi ancak bunun için Shanks'i eziklmeye gerek yok. Kendisi bayağı genç ve pasifist diğerlerine oranla. Hina'nın burada kastettiği kişiler Kaido ve Linlin mi? Yoksa başka birileri mi?
Burada ki hayal bile edebileceğimizin bile ötesinde bir olay meydana gelmiştir demektir lafı her halde luffy'e uyuyor :D Kimse hayal edemiyordu bence 2 yonkou ya meydan okuyacak bir babayiğiti luffy ilk big mom ile düşman oldu orda vs attılar tüm dünyanın haberi oldu sonra kaido mevzusu ortaya cıktı hayal edemedikleri mevzu bu olmuş olabilir luffy'i yüceltmek için oda'nın yapmış olduğu bir akıl oyunu gibi geldi bana :D Garpın sırıtması da luffy'in yaptıklarından haberdar olmasından kaynaklı olabilir :D sengokuya torunumdan da bu beklenirdi diyip gülüyor gururlanıyordu aynı gülümseme olabilir .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık